Fashion | Gewonnen Facebook Actie

Facebook is bij iedereen wel bekent denk ik, maar niet iedereen heeft het. Ik heb wel een Facebook account en ik kom regelmatig like en deel acties tegen. Ik denk, dat ik ook niet de enige ben die dit tegen komt. Ze worden zoveel gelikt en gedeeld, soms zelfs meerdere keren door dezelfde persoon. Nou doe ik dit eigenlijk praktisch nooit maar laat ik nou net een leuke trui voorbij zien komen op de Facebookpagina van Nikita’s Fashion, dit is één van mijn favoriete winkels bij mij in de buurt. Het enige wat ik hoefde te doen was een duimpje omhoog te geven, haar bericht op mijn pagina delen en mijn voorkeur van kleur opgeven. Nou zo gezegd zo gedaan. Makkelijker kan niet!

Op 13 Augustus deelde ik dit openbaar op mijn eigen Facebook account. Je kon kiezen uit de keuren grijs, beige/wit, donker blauw en de door mijn gekozen kleur bordeaux rood. Mooi voor in de herfst. De winnaar(es) van de win actie zou 22 augustus bekent worden gemaakt. En om heel eerlijk te zijn was ik deze win actie stiekem ook wel weer een beetje vergeten, dit komt ook omdat zulke dingen zo veel gedeeld en gelikt worden en ik me altijd afvraag of dit nou daadwerkelijk echt is. Zouden mensen de producten die ze winnen echt binnen krijgen? of is het puur om gratis reclame te maken voor een webshop?


Op maandag 22 augustus was ik na het eten naar boven toe gegaan om nog even aan een artikel te werken. Tot mijn moeder rond 19:30 uur mijn kamer blij binnen kwam en mij verrast vertelde dat ik de trui gewonnen had! Huh wat, ik vroeg nog aan mijn moeder of dit wel klopte? en toen liet ze de Facebookpagina van Nikita’s Fashion zien. En ja hoor ik had echt gewonnen! Ik zag het met mijn eigen ogen, mijn naam en profiel foto stond op haar pagina als winnares van de like en deel actie. Hoe leuk?!

Ik mocht contact met haar opnemen en heb dit natuurlijk ook gelijk gedaan. De volgende dag kreeg ik een berichtje terug en had ze gezien dat ik uit Heemskerk kwam dus mocht ik zeggen wanneer ik het artikel wilde komen ophalen in Beverwijk. Ik had toevallig die woensdag een afspraak in Beverwijk dus ik vroeg of ik hem eind van de middag kon ophalen, en dat kon! Nadat ik mijn trui had opgehaald ging ik gelijk naar huis toe om te kijken hoe hij stond en om hem aan mijn ouders te laten zien.

Wat een prachtige trui zeg! Hij is ook nog eens heerlijk zacht van stof en te steentjes op de mouwen zitten er ook goed en stevig op. Het is een one-size model en ik denk dat hij van maar XS tot en met maatje L goed gedragen kan worden. Het shirt is erg elastisch dus hij rekt goed mee als je een maatje groter mocht hebben. De trui bestaat voor 80% uit Viscose (dit is de stof dat de trui zo heerlijk zacht maakt) en voor 20% uit Polyamide (hierdoor word er voor gezorgd dat de trui niet statisch word). Vaak word deze stof voor lingerie gebruikt. Door de stof mag hij niet te heet gewassen worden en moet dus bij een 30 graden wasje, ook mag de trui niet in de droger wel mag hij gestreken worden.

Ik heb de trui nog maar één keer aangehad omdat het nog te warm is buiten. Hij moet dus nog even in mijn kast hangen en wachten tot ik hem aan kan. Wel heb ik de trui ook een keer gewassen op 30 graden en helaas is er toch een klein gaatje in gekomen, precies naast het naatje op de mouw. Gelukkig zie je hier niet zo veel van.

Ik ben heel erg blij met mijn gewonnen trui, ik had het ook totaal niet meer zien aankomen en daardoor was het extra leuk. Ja deze trui ga ik nog met heel veel plezier dragen! De trui is ook te koop via de webshop of in één van de winkels in Heemskerk of Beverwijk. Heb jij wel eens iets gewonnen via Facebook of misschien ergens anders mee? Ik zou het leuk vinden als je het laat weten in een reactie.

Liefs Nicole, 

Volg je mij al op InstagramTwitter en Bloglovin ?

 

Advertenties

2 reacties op ‘Fashion | Gewonnen Facebook Actie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s