OOTD Wednesday 14/09/16

Met dit heerlijke zonnige weer, kan ik nog volop genieten van de zon en van mijn zomerkleding. En omdat ik vandaag maar tot 11 uur vanmorgen hoefde te werken, heb ik nog de hele dag voor me. Vandaag laat ik mijn favoriete jurkje zien, die ik met zulke dagen als dit, het liefste draag. 


Ik heb het redelijk simpel gehouden vandaag. Ik ben voor dit jurkje gegaan, hij is dun van stof en zit lekker soepel om mijn lichaam. Met dit weer als vandaag en andere mooie zomerdagen is dit  een prettige jurk om te dragen, dit omdat je er niet snel in zweet en hij is ligt kwa gewicht. Ik heb hem gecombineerd met mijn witte Birkenstocks, sieraden en zonnebril. In Alkmaar hebben wij een Birkenstock winkel en hier heb ik ze ook vandaan. De zonnebril komt volgens mij bij de primark vandaan, ik weet het niet zeker meer, ik heb de bril vorig jaar gekocht. Het jurkje heeft geen merk en komt bij Nikita’s fashion vandaan.



Mijn sieraden draag ik eigenlijk dagelijks, het horloge is van Guess, deze heb ik 6 jaar geleden gekregen als eindexamen cadeau van mijn ouders. De bruine armband heb ik van mijn schoonmoeder gekregen deze komt uit Frankrijk. Op de foto er onder zie je mijn andere sieraden. De “dikke” armband en ring zijn van buddha to buddha. Het dunne armbandje is van de lucardi hier staat Maris in gegraveerd. Huh Maris, je heet toch Nicoles? Ja dat klopt en Maris is ook mijn tweede naam niet. Zo heet een goeie vriendin van mij, en zij draagt er één met mijn naam. Ik heb deze toen voor haar verjaardag gekocht.

Dit is mijn outfit van vandaag, wat dragen jullie het liefst op warme dagen?
Een fijne dag allemaal, En vergeet geen ijsjes te eten! 🌞🍦

Liefs Nicole, 

Volg je mij al op InstagramTwitter en Bloglovin ?

Advertenties

14 reacties op ‘OOTD Wednesday 14/09/16

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s