Review | Super Stay 24 Color Maybelline

IMG_2436.jpg

Ik was al een hele tijd opzoek naar een lipstick die goed blijft zitten en die niet binnen een uur of misschien twee weg vervaagt is. Ik heb lipsticks van verschillende merken maar toch blijft het niet heel erg lang zitten, ook mijn MAC of Shiseido lipsticks niet. Terwijl ik hier nog steeds heel blij mee ben, maar toch mis ik een lipstick die eigenlijk een hapje en een drankje wel kan hebben. Toen liep ik een tijdje geleden in het kruidvat samen met een vriendin van me en die vertelde dat ze helemaal fan is van de Super stay 24 color van Maybelline. Ik wilde deze toen ook dolgraag uitproberen en nam er èèn mee, Ben ik net zo blij verrast en fan als zij ?

De Super Stay 24 Color  is een lipproduct met twee kanten: de ene kant is een gepigmenteerde vloeibare lipstick die werkt als een stain, en de andere kant is een speciale balsem die je daar overheen moet aanbrengen. De lipstick is in 18 kleuren te verkrijgen. De kleuren zijn onderverdeeld in rood, roze, paarse en bruine tinten. Zelf ben ik gegaan voor de kleur 150 Dilicious Pink Rose Gourmand. Volgens de verpakking moet de lipstick 24 uur blijven zitten.

IMG_2445.jpg

Op de swatch kun je zien dat de lipstick wel wat aan de waterige kant is, erg vloeibaar dus. Hij doet mij ook wel meer denken aan een lipgloss dan aan een lipstick want ook de applicator is best wel groot en een lipgloss heeft dit vaak ook. Ik kreeg de swatch er niet af met alleen water, ik heb echt mijn make-up remover er bij moeten pakken om hem te verwijderen. Dus dat belooft al wat goeds!

Advertenties

9 reacties op ‘Review | Super Stay 24 Color Maybelline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s