Maybelline Dream Fresh BB Cream

BB cream je ziet het overal en steeds vaker, het is nu al een tijdje op de markt te verkrijgen en ik denk dat bijna elke merk wel een BB cream in het assortiment heeft. Maar wat is BB cream nou eigenlijk? welke vind ik nou echt fijn? ik vertel het je vandaag in dit artikel!

Wat is een BB cream?

Een BB cream is een ‘alles in één’-crème. De crème is een moisturizer, een sunblock én een foundation in één. Zo zouden BB creams je huid dus verzorgen, hydrateren, tegen de zon beschermen, oneffenheden camoufleren en als foundation fungeren. Sommige BB creams beloven zelfs dat ze de huid verjongen.

Over Maybelline dream fresh bb Cream 

Maybelline Dream Fresh BB Cream is een foundation en een verzorging in één. De makkelijke oplossing voor een egale, natuurlijk uitziende huid in een handomdraai! De formule versmelt met jouw natuurlijke huidskleur, vervaagt imperfecties, verbetert de conditie van je huid, laat je huid stralen, hydrateert de hele dag, minimaliseert poriën, bevat geen olie en beschermt tegen de zon met SPF 30.

De Dream Fresh BB Cream bevat onder andere glycerine, kamille en aloë vera. Ik vind het echt top dat dit drogisterijproduct haar belofte nakomt en inderdaad verzorgend werkt! De BB Cream is vrij van silica, talk en olie en is daardoor lekker luchtig. Extra aantrekkelijk is dat de crème SPF 30 bevat. Yes!


De BB Cream heeft een gel-crème formule. Precies ertussenin: niet te waterig, maar ook niet te vet. Hij smeert makkelijk uit en laat zich ook goed opnemen door de huid, net als een echte crème.

Conclusie 

Ik vind het een fijne BB Cream en ben ontzettend blij dat ik hem ontdekt heb. Ik gebruik hem nu ook bijna dagelijks. Hij is vooral geschikt voor de normale tot droge huid. Als je op zoek bent naar een dekkende BB Cream zou ik voor een andere gaan, maar als je net als ik, simpelweg wat meer egaliteit wilt en verder niet veel puistjes om te camoufleren hebt, is deze echt wat voor jou!

Prijs

De Maybelline Dream Fresh BB Cream kun je in de drogisterij kopen, maar ook online bij bijvoorbeeld Bol.com. De BB Cream kost zo’n €10,00 (afhankelijk van waar je ‘m koopt).

Liefs Nicole, 

Volg je mij al op InstagramTwitter en Bloglovin ?

 

Advertenties

12 reacties op ‘Maybelline Dream Fresh BB Cream

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s