DIY | Starbucks Frappuccino

img_8104
De laatste paar mooie zomer dagen zijn in gang gegaan, en ik geniet er nog heerlijk van. Het is inmiddels alweer september en dat betekent toch dat de winterkleding straks weer uit de kast moeten komen. Maar om er nog even extra van te genieten vertel ik jullie vandaag het recept van de Starbucks frappuccino.

Ik ben zelf dol op koffie, ice koffie, cappuccino en ga zo nog maar even door. Ik vind het gewoon allemaal lekker. Ik ben dol op Starbucks frappuccino. Daar rij ik graag een paar kilometertjes voor om. Ik ben ook dol op warme koffie, maar deze koude variant is ook echt heerlijk. Dit frappuccino recept heeft als basis ijsklontjes en het leuke is, het is heel makkelijk zelf te maken.

Wat heb je nodig? Ingrediënten :
1 kopje afgekoelde espresso
1 kopje melk
2 theelepels suiker
2 kopjes ijs
Slagroom
Karamelsaus

Materialen
Een keukenmachine

Bereidingswijze :
Doe de afgekoelde espresso, de melk, de suiker en de ijsklontjes samen in de keukenmachine en mix dit tot het fijn gemalen is. (niet alle keukenmachines kunnen ijs crushen, let hier wel op. Of de jouwe dit wel kan. Je kunt anders kort een blender gebruiken)

Doe de fijngemalen koffie in een beker, nu kun je ervoor kiezen om hem te garneren met een toef slagroom en karamelsaus. Dit hoeft niet!


Voor een Frappuccino mocha voeg je chocoladesaus toe in plaats van karamel.

Liefs Nicole, 

Volg je mij al op InstagramTwitter en Bloglovin ?

Advertenties

7 reacties op ‘DIY | Starbucks Frappuccino

  1. Ik kijk echt weer uit naar de koudere dagen wanneer ik weer heerlijk kan genieten van de warme variant. Ik hou echt super veel van koffie maar om een of andere reden trek ik koude koffie niet goed. Leuk geschreven 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s