Personally | Last Week.

Hi, Vandaag heb ik een iets ander soort artikel. Namelijk een wat persoonlijker artikel.
Mensen die mij al wat langer volgen die weten misschien wel dat ik nog thuis bij mijn ouders woon, maar wel al 2,5 jaar een relatie heb, met mijn lieve vriend. Nu hebben we afgelopen zomer al heerlijk twee weken in het huis van mijn oom en tante gezeten, zijn op vakantie geweest en nu zijn mijn schoonouders dus nog lekker op vakantie. En dat betekent dat mijn vriend en ik nog twee weken het huis voor ons zelf hebben. Benieuwd naar hoe wij deze twee weken opvullen ? Lees dan gauw mee!

cb4ed20451bc067d20a97fc1fac60cb9

Afgelopen week was ik ook wat minder actief  op mijn sociaal media accounts, dit omdat wij in ons dorp feestweek hadden, Kermis dus! Oke feestweek, het is geen hele week maar vier dagen. Het begint bij ons altijd op zondag met de wielerronde dan kunnen we twee dagen bijkomen en begint het woensdag, donderdag en vrijdag. Bij ons in het dorp begint de kermis altijd de eerste donderdag in september, dit jaar viel het dus vroeg want 1 september was toevallig donderdag. Op die donderdag hebben we altijd de paardenkoers, Hartstikke gezellig!

Zondag ochtend heb ik eerst gewerkt bij mijn baan in de thuiszorg. Ik had maar een korte dienst en moest van 7:00 – 11:00 werken dus ik was heerlijk op tijd klaar. Nadat ik thuis was gekomen heb ik nog even wat gegeten, gedoucht en me klaar gemaakt om naar het dorp te gaan. Wij zijn rond twee uur naar het dorp gegaan en begonnen wij met een borrel en een drankje bij de wielerronde, en hier hebben we eigenlijk de hele middag en avond doorgebracht.

Op maandag heb ik eerst heerlijk uitgeslapen, ik had nog een week vakantie dus ik kon en mocht lekker uitslapen. Hierna kreeg ik een schoonmaak tik en heb ik het hele huis op z’n kop gehad en alles helemaal schoon gemaakt. Wassen gedraaid, stof gezogen maar ook boodschappen gedaan en eten gemaakt. Omdat ik niet zo veel puf meer had om uitgebreid te gaan koken, heb ik soep met brood gemaakt.

Dinsdag hebben we overdag niet zo heel veel gedaan, ik ben zelf achter de laptop gekropen en heb mijn artikels voor woensdag en vrijdag klaar kunnen maken. Ondertussen was mijn vriend zijn serie via netflix aan het kijken. Ik geloof dat hij op dit moment Narcos aan het kijken is. Eind van de middag kwamen vrienden van ons langs, die bleven gezellig eten. En om een 7 uur kwamen er nog twee vrienden langs. Het was de bedoeling dat we een avondje gingen keezen (dit is een bordspel). Maar het was zo gezellig en we waren druk aan het kletsen met ze alle dat we de tijd vergeten waren en helemaal niet meer aan het spel gedacht hebben.

Lasagne.jpg
(oeps, misschien iets te lang in de oven)

Woensdag, Jaaa Kermis Heemskerk gaat weer verder! Ik begon gelijk goed, ik was al vroeg mijn bed uit gegaan om 08:00 uur, heb de pannenkoekenmix uit de kast gepakt en ben gelijk aan de slag gegaan. Want er komen om half 10 al vriendinnen bij mij thuis langs. Nadat ik de pannenkoeken gebakken had heb ik ze wel even laten afkoelen en ben ik me ondertussen gaan douchen en klaar maken. Dat ik klaar was ben ik met de auto en mijn heerlijke pannenkoeken naar huis gereden. De meiden waren er om 10 uur dus iets verlaat. Maar stiekem kwam dat voor mij ook wel goed uit. We begonnen om 10 uur met zn alle te ontbijten aan ons wijn ontbijt en zijn hierna naar het dorp toe gegaan om daar lekker te feesten.

speltpannenkoekiee-2

Donderdag, moest ik eerst bijkomen van mijn avontuurjes, en kreeg hierna weer een gekke schoonmaak tik. Hmm, misschien komt het door de drank? Nouja mijn vriend vond het in ieder geval niet erg. Zo hoefde hij niets in huis te doen haha. Ik had namelijk mijn vriend samen met de hond de deur “uitgeschopt”. Die zijn even een stukje wezen wandelen samen. Om drie uur zijn mijn vriend en ik nog even richting mijn huis gegaan en heb ik daar een ander shirt gehaald, daarna zijn we samen met mijn broer en een buurjongen naar de harddraverij gegaan, waar nog meer vrienden stonden. Hier hebben we nog even paardjes gekeken en om zes uur mochten we weer terug naar de tenten.

Op vrijdag was ik de drank wel al een beetje zat en had ik stiekem ook wel een punthoofd, Oei, niet fijn. Maar het heet niet voor niets het laatste kreuntje dus we gaan gewoon nog even een avondje door. Wel ben ik pas rond etenstijd heen gegaan en heb ik thuis eerst goed gegeten. Met een goede bodem moet ik de avond wel door kunnen komen. Oké ik geef toe dat eerste wijntje was echt niet lekker! Maar uiteindelijk heb ik nog een hele gezellige avond gehad. Kwam oude vrienden tegen, ben vuurwerk wezen kijken en 538 speelde in de tent dus het was een gezellige afsluiter.

Zaterdag heb ik letterlijk de hele dag helemaal niks gedaan, dat was echt bijkomen. Samen met mijn vriend hebben we op de bank gelegen en prison break gekeken. Onze dansende voeten konden wel wat rust gebruiken.

Ik denk dat jullie allemaal wel de zwarte markt kennen? Ik woon daar erg dichtbij en wilde een nieuw telefoon hoesje voor mijn Iphone SE. Ik wilde daar wel even een rondje lopen om te kijken of ze nog wat leuke hoesjes verkochten daar. Mijn vriend had geen zin om mee te gaan, dus stuurde ik mijn vader even een berichtje, die wilde wel mee. Dus mijn zondagmiddag heb ik samen met mijn vader doorgebracht, uiteindelijk heb ik ook een heel leuk hoesje gevonden!

IMG_2427.JPG(Jaa, dit telefoon hoesje heeft een koeienvacht)

Zo dit was mijn week, zoals je kunt lezen was het één groot feest, met heel veel drankjes en dansjes, dus die heb ik voorlopig wel even genoeg gezien. Ik denk ook dat dit mijn langste artikel ooit is. Meestal zijn ze iets minder lang. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen?!

Liefs Nicole, 

Volg je mij al op InstagramTwitter en Bloglovin ?

 

 

Advertenties

5 reacties op ‘Personally | Last Week.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s