Essence | The False Lashes Mascara

IMG_2399

Essence heeft weer een hele boel mooie nieuwe producten, die langzaam de winkels instromen. Bij ons in het dorp komen de producten meestal wat later bij het kruidvat aan dan bijvoorbeeld in de stad Haarlem. Maar de nieuwe mascara, the false lashes mascara die lag wel al een tijdje in de schappen en ik heb hem gelijk meegenomen. 

IMG_2400

IMG_2402

De verpakking van de mascara is wat simpel, gewoon een plastic mascara met de bedrukte letters van het merk en soort mascara, wel hebben ze er toch nog een beetje kleur bij gedaan. Er zijn twee verschillende uitvoeringen van uitgebracht, extreme volume & curl en dramatic volume unlimited. Ik heb gekozen voor extreme volume & curl.

IMG_2404

Het borsteltje loopt een beetje krom, in de vorm van je oog en bestaat uit wat langere en korte haartjes. Waardoor de wimpers aan de binnenkant van je oog ook extra volume krijgen. Wel ziet de mascara er soms een beetje klonterig uit. Als ik het borsteltje uit de mascara haal zit er op sommige plekken nogal veel mascara, maar gek genoeg is dit niet iedere keer zo. Essence zegt zelf dat het krulborsteltje zorgt voor maximale volume en gekrulde wimpers voor een valse wimper-look.

IMG_2412

De mascara zorgt zeker voor maximale volume, mijn wimpers worden mooi lang en ze zijn ook goed zichtbaar. Zoals sommige van jullie wel al weten heb ik van mijzelf vrij korte wimpers die totaal niet gekruld zijn. Met deze mascara heb ik totaal andere wimpers en dat zonder nep wimpers op te plakken!
Wel vind ik de mascara wat nat, waardoor hij wil gaan klonteren. Ik vertelde net dat er op sommige plekjes wat meer mascara zat dan op de andere en dat is ook duidelijk te merken als ik de mascara op mijn wimpers aanbreng. Vooral mijn middelste wimper haren willen dan ook aan elkaar gaan plakken. Maar meestal ga ik er nog even met een ander mascara borsteltje door heen, zodat mijn wimpers niet meer aan elkaar geplakt zitten en alle klonten eruit zijn.

Conclusie:

Ik ben erg tevreden over de the false lashes mascara extreme volume & curl. De mascara houdt lekker vast in de hand en is gemakkelijk in het aanbrengen. Het enige jammer wat ik van deze mascara vind is dat hij net even te “nat” is. Maar dat zal na langer gebruik wel minder worden. De mascara zorgt ervoor dat mijn wimpers echt mooi lang en gekruld zijn.

Liefs Nicole, 

Volg je mij al op InstagramTwitter en Bloglovin ?

 

 

Advertenties

9 reacties op ‘Essence | The False Lashes Mascara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s