Feeling Beautiful | Peel-Off Mask


Na mijn verslaving van Dr. Van Der Hoog gezichtsmaskers te hebben gehad, heb ik nu een nieuwe verslaving aan de Freeman pomegranate revealing peel-off mask. Dit is een masker waar ik nooit van had gedacht hier een hele tube van te gaan kopen. Een peel-off masker is een masker dat hard word en je zo van je gezicht kan aftrekken. En zoals je kunt lezen in het vorige gezichtsmasker artikel, hou/hield ik daar helemaal niet van. Maar mijn mening is totaal verandert. 

Freeman Pomegranate Facial Revealing Peel-Off Mask Gezichtsmasker beschermt je huid tegen de effecten van ecologische stress, is  geschikt voor alle huidtypes en het masker zuivert de huid van overmatige vetten en viezigheid van buitenaf.

Ingrediënten

Het gezichtsmasker bestaat volgens de website van Kruidvat uit een mix van granaatappel, açai, goji, mango, mangosteen, noni (Indische moerbei), cranberry, aloë vera en bosbes. Super veel fijne ingrediënten! Aan het einde van de ingrediëntenlijst vind je ook nog een paar siliconen. Siliconen leggen als het ware een laagje op je huid, dus ik denk dat deze er in zitten zodat het masker een peel-off effect krijgt.

Volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking breng je het masker aan op je gezicht en hals (vermijd contact met de ogen) en laat je dit 5-10 minuten inwerken. Zodra het masker helemaal hard geworden is kun je beginnen met afpellen. Klinkt heel simpel, en dat is het ook. Je knijpt een beetje van het masker uit de tube en brengt het soort gel achtig masker aan op je gezicht. Uit eigen ervaring weet ik dat als je (na een paar keer zoeken) de juiste hoeveelheid heb gebruikt het masker in één keer van je gezicht kan trekken. Als het masker van je gezicht is kun je het nog na spoelen met warm water. Je mag dit masker zo vaak als nodig is gebruiken. #hmm heerlijk!

2IMG_4052-1024x683

Conclusie

Ik heb een nieuw favoriet merk voor gezichtsmaskers erbij. Het masker ruikt lekker en is makkelijk aan t brengen vanuit de tube is dit erg handig. Je kunt het masker een heleboel keren opnieuw gebruiken en hoeft niet steeds te priegelen om een masker uit het zakje te krijgen. De gezichtsmaskers van Freeman zijn in een heleboel verschillende kleuren, geuren en masker soorten te verkrijgen en zijn o.a te koop bij Kruidvat en Holland Barrett.

Liefs Nicole, 

Volg je mij al op InstagramTwitter en Bloglovin ?

 

Advertenties

4 reacties op ‘Feeling Beautiful | Peel-Off Mask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s