Spam je blog!

Ik volg al verschillende blogs, maar nog lang niet genoeg. Daarom vandaag, voor het eerst op nicoleswereld: Spam je blog!

Dit is voor het eerst dat ik een artikel als dit online zet. Maar omdat ik graag wat meer leuke blogs wil leren kennen dacht ik, waarom ook niet? Ik vind het altijd leuk om blogs te lezen en op deze manier vind ik weer nieuwe blogs!

Ben je nog niet bekent met een spam je blog artikel? Het werkt als volgt; Laat hieronder in de reactie achter wie je bent, waar je blog over gaat en waarom je het leuk zou vinden als we een kijkje komen nemen.

Ik ben heel er benieuwd of ik nog leuke nieuwe blogs tegen kom, doe je mee? En nu spammem maar!

Liefs Nicole, ♥

Volg je mij al op Instagram, Twitter en Bloglovin ?

Advertenties

16 reacties op ‘Spam je blog!

 1. Nice! Wist niet dat dit bestond haha. Ik zal het kort houden 😉 Ik heb een blog met van alles wat. Ik volg op school fotografie, en ik hou ontzettend om te make-upn! Daardoor ben ik nu bijna een maand bezig met bloggen, en het is fantastisch! ❤ Liefs

  Liked by 1 persoon

 2. Wij zijn de “Kool family”. Mama Kris, papa Benoit, grote broer Guillaume en speciale “Kool” baby Thibault bij wie het “Syndroom van Koolen-de Vries” is vastgesteld. We vertellen je over het reilen en zeilen ten huize Debouvry. Soms met veel plezier en veel leven in de brouwerij, soms met twijfels en vragen over de toekomst, soms gewoon heel luid, maar altijd met veel liefde. Want dat is waar ik voor leef. Ik ben Kris, een gelukkige vrouw met 3 fantastische mannen in huis.

  Veel leesplezier op mijn blog!

  Kris

  Liked by 1 persoon

 3. Haha wat leuk!! Mijn naam is Lotte ik ben 16 jaar en heb een blog over letterlijk vanalles!! Zou het leuk vinden als je n kijkje neemt op mijn blog🙈 lifestylelot.wordpress.com elke dinsdag en donderdag een artikel over verschillende onderwerpen! Ideeën? Ik hoor het graag!!!❤️

  Like

 4. Spamspamspam!! Wat leuk!

  Ik houd nu sinds augustus een blog bij over mijn emigratie naar Curaçao en over alles wat ik daar mee maak. Tevens schrijf ik handige tips, reviews en must see artikelen over curacao. Momenteel bezig om de procedure van de emigratie te beschrijven..
  Kom jij ook even kijken?

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s