Review | Maybelline Blushed Nudes Oogschaduw Palette 

k2-_f12ce871-3e2a-4175-8eab-65c6fd8b01f3.v1

Vandaag laat ik jullie een nieuwe favoriet van mij zien namelijk de Maybelline Blushed Nudes Oogschaduw Palette. Een matte roségoudkleurige verpakking en zachte roze tinten. Ik heb hem de de afgelopen drie weken erg veel gebruikt.

Het palette ziet er mooi uit. Ik vind hem er lief, zacht en romantisch uitzien. Het doosje is plat en licht, je kunt hem makkelijk meenemen.

IMG_2141.jpgAan de binnenkant zitten twaalf kleuren oogschaduw en een applicator met aan de ene kant een spons en aan de andere kant haartjes. Het kwastje is klein, maar toch vind ik het zeker een pluspunt dat Maybelline wat meer moeite heeft gedaan. De haartjes zie ik niet heel vaak in een palette, ik vind het erg prettig!

In dit palette vind je een diverse mix van roze, mauve en bruin/grijstinten. In het palette zit 1 matte kleur en de rest betreft allen shimmery tinten. Als je goed kijkt of misschien ook in het bezit ben van lijkt dit palette erg op de Urban Decay Naked 3 palette. Het zou zo een zusje kunnen zijn van Urban Decay Naked 3 palette. Het is een betaalbare versie er van. Het is geen dupe, het is dus niet zo dat de kleuren allemaal identiek zijn, maar het is wel een beetje dezelfde ‘familie’ aan kleuren.

IMG_2142

De bovenste rij kleuren zijn vrij licht, op de laatste na dit vind ik meer een mediumtint. Ze zijn redelijk goed gepigmenteerd.

IMG_2144

De onderste rij ben ik meer van onder de indruk, ik vind ze erg mooi en net een tikkeltje interessanter dan de bovenste rij. Ik speel dan ook graag met donkere tinten maar in combinatie met lichte tinten word het spelen nog leuker.

Met deze twaalf kleuren kun je dus prachtige ooglooks maken en er heerlijk mee spelen. Ook staat er op de achterkant een afbeelding met voorbeelden voor een ooglook die je zou kunnen maken. Ze hebben er verschillende voor je alvast gemaakt, maar het is helemaal niet verboden om jou eigen loog te creëren.

IMG_2145

Ik heb een wat simpele oogloog gemaakt vandaag met de lichtroze (nummer 4 van de eerste rij swatches) en de donker roze/rood kleur (nummer 5 van de onderste rij swatches)

IMG_2391.jpg

Ik vind het een erg fijn palette om mee te werken, de roze nude kleuren vind ik prachtig en het kwastje wat erbij zit bevalt mij ook prima. Dit palette is geschikt voor alle daagse looks maar voor een avondje uit kan en mag hij ook niet ontbreken. Let er wel op bij gebruik dat je niet te hard met de kwast in de oogschaduw drukt, de oogschaduw is erg poederig en hierdoor kan je soms te veel op de kwast krijgen en wat dan op plekken kan gaan zitten waar je het niet wilt hebben.

Het palette is verkrijgbaar voor € 15,99 bij verschillende drogisterijen zoals etos en kruidvat.

Liefs Nicole, 

Volg je mij al op InstagramTwitter en Bloglovin ?

Advertenties

10 reacties op ‘Review | Maybelline Blushed Nudes Oogschaduw Palette 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s