Essence | Eyeliner pen

eyeliner pen.jpg

Eyeliner het blijft een ding bij mij, de ene keer lukt het me heel mooi en ben ik erg blij met het resultaat en de andere keer wordt het een zooitje en lijk ik net op een pandabeer. Ik probeer ook iedere keer een andere eyeliner uit om te kijken welke voor mij nou het beste werkt. Een potlood, stift of vloeibare eyeliner je heb zo veel verschillende soorten. Z’n ongeveer twee jaar geleden ontdekte ik de Essence eyeliner pen, extra longlasting en na een hoop geprobeerd te hebben ben ik nu toch weer terug bij deze eyeliner. Benieuwd waarom ik weer de Essence eyeliner pen gebruik? 

IMG_2317.jpgIMG_2321.jpg

De verpakking is van zwart plastic, met zilver bedrukte tekst erop. Essence eyeliner pen (extra longlassing) Door de zwarte met zilver bedrukte verpakking krijgt de eyeliner een leuke uitstraling. Ik vind het er strak en tegelijkertijd glamorous uitzien. Ook staat er op de pen dat je er een precieze lijn mee kan trekken, intensieve kleur blijft langdurig zitten en vlek vrij werkt. dit staat er op in het Engels, Duits en Frans.

IMG_2320

Ik houd van een wat langere vilten punt. Zo’n flexibel kwastje vind ik lastiger en te buigzaam om mee te werken. Met een dergelijke punt als deze van Essence kan ik strakkere lijnen zetten. het ziet er in ieder geval goed uit!

IMG_2324.jpg

Dit is een close-up van de swatches, zoals je kunt zien kan je er makkelijk dikke en dunne lijntjes mee zetten. En geeft een een duidelijke zwarte kleur.

IMG_2035.jpgIk draag niet altijd eyeliner, soms heb ik s’ ochtends weinig tijd en dan draag ik alleen een beetje mascara op mijn werk. Maar zodra ik even wat langer de tijd heb wil ik altijd even wat eyeliner op doen. Zelf vind ik het mooi om een wat opvallende/dikkere lijn te zetten als ik uit ga of een feestje heb. Maar voor naar mijn werk draag ik altijd een bescheiden lijntje.

Ik heb de eyeliner nu al weer een tijdje in gebruik, en er komt nog steeds goed product uit het stiftje. De Essence eyeliner pen is erg geschikt voor subtiele lijntjes, maar ook voor een meer opvallende eyeliner met wing. De eyeliner vlekt niet en is intens zwart van kleur. Wat de long lasting betreft, is dit ook zeker goed! De eyeliner is wat moeilijker te verwijderen met de “normale” oog make-up remover. Maar met een remover op basis van olie is dit geen enkel probleem.

tip-eyeliner

Ook heb ik een tijd geleden een artikel gelezen in de cosmopolitan dat je vaak de punt van een eyeliner kunt omkeren voor een nieuw vers puntje uit de eyeliner! Ook bij deze eyeliner van Essence is dat het geval. Haal de punt voorzichtig uit de huls met een pincet, zoals op de eerste afbeelding. Als je nu zachtjes aan de punt trekt zie je dat er aan de onderkant net zo’n punt zit! Zet de punt met de verse kant naar boven in de huls en je hebt weer een scherpe punt vol eyeliner.

Liefs Nicole, 

Volg je mij al op InstagramTwitter en Bloglovin ?

Advertenties

7 reacties op ‘Essence | Eyeliner pen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s