Ice Cream Tag

ijs

Het is weer tijd voor een tag dacht ik zo! En op de blog van Patricia kwam ik deze leuke tag tegen. Oorspronkelijk komt de tag bij Fablouise vandaan, dit is de eigenaresse van de ice cream tag. Ik ben zelf dol op ijs, ik eet het het liefst ook elke dag en zelfs in de winter ben ik nog in om een lekker ijsje te halen. Ik heb trouwens op dit moment ook echt een ijstik samen met een vriendin van me. Ik denk dat wij alleen deze zomer al wel 30 ijsjes hebben gegeten. Benieuwd naar wat mijn favoriete ijsjes zijn? Lees dan gauw verder.

☀ Wat is je favoriete ijsje?

Hmm, oke het begint al met een hele lastige vraag want ik vind zo veel ijsjes lekker en er behoren zoveel ijsjes tussen mijn favorieten maar ik denk dat een split toch wel op nummer 1 staat. #heerlijk

Wat is je favoriete topping op softijs? (disco dip, chocoladesaus, nootjes)

Disco dip! Als ik een softijsje haal moet er ook altijd disco dip op, het hoort er gewoon een beetje bij.

☀ Welk ijsje vind je totaal niet lekker?

Euhm.. er zit een gekke vraag tussen? Ik zou op dit moment echt niet weten welk ijsje ik niet lekker vind, ik ben zo dol op ijs dat ik misschien wel “alle” ijsjes lekker vind.

☀ Ben je meer een liefhebber van softijs, yoghurt ijs of waterijs?

Yoghurt ijs met een flinke toef slagroom erop. Maar op een hete zomerdag eet ik het liefst een waterijsje, is toch net wat verfrissender en goed voor de dorst.

☀ Hoe ziet je droom ijsje eruit? Waar zou die uit bestaan?

Mijn droom ijsje? Zou ik heel graag zelf willen maken. En dan moet je denken aan een heerlijke bol bananen yoghurt, cookies of andere heerlijke fruit smaken vernoemt naar mij haha.

☀ Hoeveel ijsjes eet jij ongeveer in de zomer?

Dit verschilt heel erg, het ligt er ook net een beetje aan hoe druk het is in combinatie met werk en school. En ook wel een beetje per zomer. Zoals ik in het begin van dit artikel al zei, denk ik dat ik deze zomer wel al 30 ijsjes heb gegeten. Ik denk dat er nog wel een paar ijsjes bij gaan komen. #hmm

☀ Welke drie smaken bolletjes ijs neem jij op je horentje?

Witte chocolade, Cookies en Mango vind ik erg lekker.

 Verzin een naam voor je zelfverzonnen ijsje!

Een Nicolinie!

Dit was de ice cream tag alweer, Ik vond het super leuk om hem in te vullen. Vind jij hem nou ook leuk en hou je ook zo van ijsjes? Schaam je niet en neem hem gewoon over! Wel moet je de eigenaresse er even bij vermelden, dat is wel zo eerlijk ook.

Wat is jou favoriete ijsje?

Liefs Nicole, ♥

Volg je mij al op InstagramTwitter en Bloglovin ?

 

Advertenties

6 reacties op ‘Ice Cream Tag

  1. Ik hou heel erg van bananen ijs! Bij sommige tentjes waar je ijs kan kopen, smaakt het bananen ijs helemaal niet naar banaan. Gelukkig is er bij ons in de buurt wel een cafetaria die heel lekker bananen ijs verkoopt.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s