Diadermine Bi-Phase Express Oog reinigingslotion

Na een lange tijd weg geweest te zijn, ben ik heerlijk uitgerust en heb ik super genoten van mijn vakantie samen met mijn vriend. We hebben leuke dingen gedaan, zijn een paar dagen weg geweest samen,en  vooral heerlijk bijgekomen van al dat “drukke” werken. Maar helaas vanaf vandaag begint het gewone werk leven weer, en dat betekend voor jullie  lieve volgers dat er ook weer artikels online komen! Jeej 🙂 Zelf vind ik het weer helemaal leuk en ik zit weer bom vol ideeën. Kijk maar gauw verder!

IMG_2295.jpg

Ik heb de oogreiniger gevonden die al je oogmake-up in één veeg weghaalt, zonder te smeren, te wrijven en te boenen. Ook waterproof make-up, ook lagen mascara en bulten oogschaduw. Hij is ook nog eens heel fijn voor gevoelige ogen!

Deze oog reinigingslotion belooft alle soorten make-up gemakkelijk te verwijderen, zelfs waterproof make-up! en laat geen vette laag achter na gebruik. Diadermine Bi-Phase Express Oogreinigingslotion is een niet-vette, parfumvrije lotion. De huid rondom je ogen wordt gezuiverd, ontspant en wordt verzorgd. De lotion laat geen vette laag achter.

Deze oogreiniger bestaat uit twee lagen, waarvan èèn met olie. Voordat je het op een watje doet, moet je het schudden, zodat de twee lagen met elkaar mengen. Veel heb je niet nodig, een paar druppels is genoeg. Dat doe je op dus op een watje, op je ogen, en na een paar seconden is je oogmake-up echt helemaal verdwenen. Het werkt enorm snel en gewoon heel goed.

Helaas maakt hij zijn “belofte” niet helemaal waar. Hij laat namelijk wél een licht vettig laagje achter. Ook zie ik nog een paar minuten na het gebruik van deze oogreiniger een beetje wazig door de olie, wat niet zo prettig is. Maar verder is het een hele fijne oogreiniger!

Liefs Nicole, ♥

Volg je mij al op InstagramTwitter en Bloglovin ?

 

Advertenties

5 reacties op ‘Diadermine Bi-Phase Express Oog reinigingslotion

  1. Hihih ik vind dat ook altijd heel vervelend als er een vettige laag achter blijft . Meestal was ik dan nog een keer mijn gezicht met een facewash en dan is het vettige laagje weg.
    Leuk artikel ♡♡
    Liefs, Sara

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s