L’Oreal Mega Volume Collagene 24H Smoke | Review

IMG_2130

Mascara’s er zijn er super veel in verschillende vormen en maten en verschillende prijsklasse, Zelf vind ik het altijd wel lastig om een goeie mascara te vinden die mijn wimpers de volume geven die ik wil. Toen kreeg ik de L’ Oreal mega volume collagene 24H black smoke cadeau. En wat ben ik hier blij mee!

Ik ben in lange tijd niet meer zo enthousiast geweest over een mascara dan over de L’Oreal mega volume collagene 24h black smoke. Ik denk dat deze mascara tot mijn favoriete behoord.

IMG_2131IMG_2132De mascara zit in een zwarte verpakking, de vorm van de mascara houdt lekker vast en hij ziet er strak uit. De zwarte verpakking met grijze letters werken het mooi af. Het borsteltje van de mascara is vrij groot, een beetje gebogen en gaat van smal-dik naar dik. De mascara geeft volume, maar niet meer dan ik gewend ben van een volume mascara. Oké, het smokey eye efect, geen idee hoe je dat eigenlijk kan krijgen met enkel mascara? Dus dat zie ik er niet echt in.

IMG_2135.jpg

Zoals sommige van jullie wel al weten heb ik zelf korte wimpers die euhm een soort van recht vooruit steken, ik krul dus altijd mijn wimpers voordat ik mascara aanbreng, maar aan het einde van de dag zakken de wimpers toch weer naar beneden. Vooral als de zon schijnt en ik mijn ogen een beetje dicht geknepen heb. Maar wat doet deze mascara? Hij krult mijn wimpers de hele dag lang! Ze zijn mooi gekruld, lang en prachtig zichtbaar. En dit is voor mij een super pluspunt.

IMG_2136.jpg
(Het borsteltje heeft een hele prettige vorming voor mijn ogen/wimpers)

(Op deze foto draag ik de mascara zoals je kunt zien zijn mijn wimpers mooi zichtbaar en gekruld) 
Zoals jullie kunnen lezen vind ik dit een hele prettige mascara om mee te werken. Hij ligt al tussen mijn alle daagse make-up spullen. De L’Oreal mega volume collagene 24h black smoke is te koop bij verschillende verkooppunten zowel online als in de winkels voor € 17,49 euro.

Liefs Nicole, ♥

Volg je mij al op InstagramTwitter en Bloglovin ?

Advertenties

9 reacties op ‘L’Oreal Mega Volume Collagene 24H Smoke | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s