Mac Lipstick | Giddy

Laatst in mijn shoplog konden jullie zien dat ik mijn eerste MAC Lipstick gekocht had. (Dit artikel kan je hier lezen) Vandaag vertel ik jullie over hoe de lipstick mij bevalt.

IMG_2117

Toen ik in Haarlem in de douglas stond, stond ik voor een tafel met wel 100 lipsticks ik wist niet waar ik moest beginnen met kijken. Ze waren allemaal zo mooi, van hele vele kleuren tot nude kleuren. Er is voor ieder wat wils. Na hmm ik denk wel 30 kleuren op mijn arm getest te hebben en goed bekeken te hebben ben ik gegaan voor de Mac Giddy. Mac Giddy is een Lustre Lipstick dit houdt in dat hij een dunne tot medium kleurdekking geeft met een semi glanzende finish.

IMG_2114

IMG_2116

De verpakking is eigenlijk zoals elke MAC lipstick: zwart met wat basis informatie (merknaam, lipstick naam & wat algemene info) en de huls is ook hetzelfde: zwart met een soort minimalistische shimmer; ik vind het echt mooi! Ik vind het gewoon mooi ‘classy’ en zijn makkelijk mee te nemen.

IMG_2118

IMG_2119

Giddy is een neutrale roze lipstick met een lichtelijk oranje tint erin. Maar het roze in duidelijk overheersend. Ik ben zelf niet heel erg van de super vele lipsticks dus dit vond ik zelf een hele mooie kleur voor mijn Mac lipstick.

IMG_2120

Op mijn arm zie je de swatch van de fijne kleur! De lipstick blijft daarnaast ook fijn zitten; hij voelt heel lekker op mijn lippen (een beetje als een lippenbalsem), blijft lang zitten (minimaal 3 uur (incl. drinken & eten erbij)) en heeft een fijne finish die naar mijn mening niet te erg glanst maar ook niet mat is. Hij zit er een beetje tussen in. De lipstick ruikt ook heerlijk naar vanille!

IMG_2147.jpg

Hoeveel Mac lippies hebben jullie al? Ik ben erg benieuwd ook naar de kleuren die jij hebt! 

Liefs Nicole,  ♥

 

Advertenties

24 reacties op ‘Mac Lipstick | Giddy

  1. Wat een prachtig kleurtje!! Deze kende ik nog niet;) Ik heb er op dit moment maar twee, maar ik wil er nog veel meer;) We krijgen hier in augustus een macwinkel dus dat wordt gevaarlijk haha

    Liked by 1 persoon

  2. Bleef de lipstick lang zitten bij je? Want ik ben sinds je artikel al de hele week aan het twijfelen dit kleurtje te kopen, maar wat me tegenhoudt is het feit dat ik reeds 2 lipsticks van mac heb en ze steeds moet heraanbrengen na 40 minuten ofzo…

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s