Intuition Ultra Moisture | Review

Het is weer Juli en dat betekent dat de zomer nu toch echt moet gaan komen! Ik ben dol op lekker weer, dat ik weer al mijn leuke zomer jurkjes aan kan en lekker op mijn slippers kan gaan lopen. Een korte broek naar het strand of tijdens een rondje wandelen kan dan ook niet ontbreken. En blote benen betekend dat wij vrouwen onze benen weer “moeten” gaan scheren. Ik kocht een nieuw scheermes om deze te testen en of deze geschikt is om ons mooie gladde benen te bezorgen. IMG_2122IMG_2123IMG_2124
Scheren.. benen, oksels bikinilijn wij vrouwen scheren eigenlijk een hele hoop, en persoonlijk vind ik het een rot klus haha. Ik denk niet dat ik de enige vrouw op aarde ben die er geen zin in heeft om elke twee weken de benen te moeten gaan scheren omdat er anders weer een paar kleine haartjes groeien. Tijdens het scheren haal je je misschien open omdat je te hard over de huid heen gaat en heb je weer een wondje. Je wilt je benen scheren maar komt er achter dat je scheerschuim op is. Er zijn allemaal vervelende dingetjes aan verbonden. Maar wie wil er nou geen mooie gladde benen?

Ik kocht de Wilkinson Sword Intuition Ultra Moisture omdat ik zag dat je geen zeep, scheergel/schuim of body wash nodig heb. Het leek mij super handig want als je dan toch onder de douche staat kun je gelijk het mesje er even langs halen. Lekker snel en makkelijk!

IMG_2126IMG_2127

De Ultra Moisture bevat 4 mesjes omgeven door een zachte crème zeep die schuimt en vocht inbrengt tijdens het scheren in één eenvoudige stap, voor een voelbare zachte huid.

Ingrediënten:
Sodium Palmitate,Sodium Cocoate,Sodium Isostearate,Aqua,Potassium Palmitate,Glycerin,Sodium Isostearoyl Lactylate,Potassium Cocoate,Potassium Isostearate,Kaolin,Sucrose Cocoate,Titanium Dioxide,Sodium Chloride,PEG-50 Shea Butter,Pentasodium Pentetate,Tetrasodium Etidronate,Isostearic Acid,Parfum,Butylphenyl Methylpropional,Linalool,Hexyl Cinnamal,Citronellol, Benzyl Salicylate,Limonene,CI 47005,CI 77491,CI 77492,CI 77499,Strip ingredients: PVP, PEG-115M, PEG-7M, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Tocopheryl Acetate, Maltodextrin

IMG_2128

De Intuition Ultra Moisture is een dermatologisch getest 3-in – 1 scheerapparaat.
Waardoor je dus geen zeep, scheergel of scheerschuim nodig heb. Ik vind het erg fijn om dit mes erbij te pakken terwijl ik al onder de douche sta. Het is snel en makkelijk. Het resultaat is ook prima. Je benen zijn mooi glad, maar de haartjes groeien wel snel terug. Je moet dus wel regelmatig je benen scheren. Maar onder de douche vind ik het niet zoon groot probleem. Ik vind het een prettig apparaat om mee te werken, en het geeft een mooi resultaat. Ook fijn om te weten, na het scheren zijn mijn benen heerlijk zacht door het zeepblok wat erop zit.

Waar scheren jullie je benen mee? Epileren jullie het misschien, laat het me dan weten. Dit lijk mij ook erg interessant.

Liefs Nicole, ♥

Volg je mij al op InstagramTwitter en Bloglovin ?

Advertenties

5 reacties op ‘Intuition Ultra Moisture | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s