My Beauty Wishlist | Summer’16

12806067_1096995443676441_3216666061720629528_n

De zomer make-up is weer volop verkrijgbaar, nu kun je het overal weer zien en halen. Soms zelfs al weer met leuke sale prijzen. Nu de herfst collectie ook weer langzaam bekend word bij de meeste merken heb ik nog een wishlist gemaakt voor mijn zomer make-up die ik maar dolgraag nog wil hebben.

sleek-highlighting-palette-solstice
Sleek Highlighting palette solstice, Ik heb hem al bij veel bloggers en op Instagram voorbij zien komen. Het is een prachtig palette en staat zeker nog op mijn wishlist.

mac_sku_M8H101_640x600_0mac_sku_M3HX01_640x600_0

Ik ben dol op wimpers, nep wimpers ik plak ze regelmatig en heb al verschillende soorten gehad. Van natuurlijke wimpers tot echte glamour wimpers. De MAC lashes FULL DESCRIPTION zijn prachtige wimpers, ze zien er heel natuurlijk uit maar geven toch dan kleine beetje meer. Deze wimpers kun je gebruiken voor je alle daagse make-up look maar ook zijn deze wimpers erg mooi voor een feestje. De duo wimper lijm hoort samen met de wimpers op mijn wishlist.

IMG_3782.JPG

Om nog even bij de ogen te blijven vind ik dit palette van Essence ook erg mooi. Ik vind de roze tint kleuren echt mooi, ik denk dat je hier een hele leuke (lieve) oog look mee kan maken.

44260m_z

Zachte en verzorgde handen, Ik hou er van en vind het eigenlijk ook heel belangrijk om goed te zorgen voor je handen. Je handen hebben namelijk veel te voortduren en komen telkens met allerlei dingen in aanmerking. Zoals sommige van jullie wel al weten werk ik in de verpleging, dus mijn handen hebben dan ook wel een beetje liefde nodig met al die poeder handschoentjes en water waar ze de halve dag in zitten. De nieuwe handcrème van The Body Shop lijkt me daarom een goede verzorging voor mijn handcrème.

Dit was mijn summer wishlist alweer. Hebben jullie nog leuke producten die op je wishlist staat? Laat het me weten, misschien vind ik nog een paar mooie producten om hier aan toe te voegen.

Liefs Nicole, ♥

Volg je mij op op Instagram, Twitter en Bloglovin ?

Advertenties

14 reacties op ‘My Beauty Wishlist | Summer’16

 1. Op mijn wishlist staat de Guerlain BB Cream Joli De Teint. Helaas is hij super duur (47 euro). Ook het Bronze Goddess palet staat op mijn wishlist : blush, bronzer & highlighter in 1!
  Jammer dat geld niet uit de lucht valt :’) leuk artikel!

  Liked by 1 persoon

   1. Vroeger kocht ik ook altijd low budget maar qua foundations vind ik de duurdere producten veel mooier en écht een verschil maken; wat betreft poeders zijn budgetpoeders ook heel mooi maar is de langhoudendheid vaak een probleem vind ik. Maar wel fijn dat je deze producten reviewt, als je langhoudende (lees een hele dag) producten vindt die betaalbaar zijn, mag je me zeker iets laten weten 😀 mijn portefeuille zal je dankbaar zijn!

    Liked by 1 persoon

   2. Ja daar geef ik je ect helemaal gelijk in! Ik heb ook echt verschillende prijsklasse in mijn beautycase liggen. En bij sommige producten merk je veel verschil en dat het mooier en langer blijft zitten

    Like

 2. Super leuke wishlist. Die pallete van Sleek wil ik ook nog heel graag. Ik had veel op mijn wishlist laatst gekocht waaronder Becca Champaign pop. Zo blij mee!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s