Shoplog #Haarlem

IMG_2101.JPGHoiHoi

Vandaag ben ik de stad in geweest en heb ik een aantal leuke dingetjes gehaald. Die ik jullie maar dolgraag wil laten zien.

Als eerste kocht ik een poeder van Catrice, helaas liet ik hem thuis op de grond vallen, dat ik hem uit mijn tasje wilde halen. Natuurlijk overleefd een poedertje het niet.. Maar we doen het er maar mee haha. Ik kocht deze poeder omdat mijn poeder (de zelfde) die ik nu gebruik bijna helemaal leeg is. Ik vind dit een erg fijne poeder dit is nu de derde die ik gekocht heb.

IMG_2107IMG_2108

Toen kwamen we de body shop tegen, en daar moet ik altijd even een klein rondje door heen lopen. Dit keer hadden ze SALE tot wel 50% korting! Leuk. Ik kocht deze scrub en body lotion met de heerlijke geur Vineyard Peach.IMG_2102IMG_2104IMG_2106

Ook heb je in Haarlem een douglas met een MAC store erin. En kocht ik dan eindelijk mijn aller eerste MAC lipstick! Ik ben voor de kleur Giddy gegaan. Het is een zacht roze Lustre Lipstick en geeft een dunne tot medium kleurdekking met een semi glanzende finish.IMG_2109IMG_2110

Liefs Nicole, ♥

Ik zou het heel erg leuk vinden als je mij ook op Instagram, Twitter en Bloglovin volgt.

Advertenties

7 reacties op ‘Shoplog #Haarlem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s