Maybelline New York | SuperStay 24

IMG_2097.JPGDe Superstay 24h setting spray gebruik ik als ik een leuk feestje heb of lekker uit eten ga, de spray zorgt ervoor dat mijn make-up goed blijft zitten. Ik zal jullie vandaag vertellen hoe deze spray z’n werk doet. De Superstay 24h setting spray is een spray dat je gebruikt zodat je make-up langer op zijn plek blijft zitten, zonder te vervagen. 

De spray beweert je make-up vast te leggen voor 24 uur lang, voor zowel het dragen en frisheid van een mooie make-up look. De spray is doorzichtig en olie vrij. Volgens de verpakking moet je de spray ongeveer 10 cm van je gezicht af houden. Het is belangrijk dat je deze richtlijnen volgt. De eerste keer dat ik gebruik maakte van deze spray hield ik hem te dicht bij mijn gezicht en kreeg ik witte kleine stippen op mijn gezicht. Zorg ervoor dat je een armlengte afstand van je gezicht houdt.

IMG_2096De spray geeft geen plakkerig gevoel en trekt vrijwel direct je huid in. Wat ik het fijnste vind aan deze spray is dat hij totaal niet zwaar aanvoelt. Het is een heerlijke verfrissende nevel die je niet eens op je gezicht kan voelen. Ik gebruik deze spray als tijdelijke vervanging voor mijn poeder, hij werkt net zo fijn en goed als een compact poeder!

IMG_2098.JPGOndanks mijn eerste witte stippen probleem vind ik dit echt een super fijne spray. Het is een geweldige manier om je make-up helemaal fijn te houden, ik vind hem vooral erg goed als ik naar een feestje ga hij zorgt er echt voor dat mijn foundation niet vervaagt. De superstay 24h setting spray is een hele goede vervanging voor poeders! En is al te koop voor € 11,99 bij o.a. bol.com, Kruidvat en Wehkamp.

Liefs Nicole, ♥

Advertenties

3 reacties op ‘Maybelline New York | SuperStay 24

  1. Leuk artikel! Zoiets heb ik zelf nog nooit geprobeerd. Je schrijft dat hij een compact poeder kan vervangen, maar houdt dat dan ook in dat hij mattifieert en je huid minder doet glanzen? Zo ja, heb ik zelf ook wel interesse hem aan te kopen! 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s