Collistar Gloss Design | Orchidea Perla

IMG_2073Voor mijn verjaardag kreeg ik een aantal leuke spulletjes onder andere deze lipgloss van Collistar. Zelf was ik eerlijk gezegd nog niet bekent met dit make-up merk, en was hierom ook erg nieuwsgierig naar deze lipgloss.IMG_2075IMG_2076

De verpakking van de lipgloss vind ik zelf al erg mooi. Het witte doosje met gouden letters zorgen voor een echte eyecatcher en trekken gelijk je aandacht. Nadat ik de lipgloss uit de verpakking haalde kwam er een prachtige gouden dop met een roze glitterende lipgloss uit. Het design is strak de lipgloss loopt iets gedraaid waardoor de verpakking niet helemaal recht is, de gouden letters zijn ook duidelijk maar maken de lipgloss toch net weer even sjieker. Het logo van het mer Collistar staat boven in de dop gegrafeerd.

IMG_2078IMG_2084

Deze lipgloss de Orchidea Perla is een hoogglans lipgloss en geeft je lippen een volume boost. Met deze lipgloss lijken je lippen dus iets voller, en met handige applicator voor optimale dosering en gebruikscomfort voor een professionele lip make-up. De lipgloss is longlasting, geeft een prettige geur en plakt niet met lippen om te zoenen tot resultaat.

IMG_2085

Voor mij is dit een hele fijne lipgloss hij blijft lang zitten ruikt erg prettig en geeft niet zo heel lang een plakkerig gevoel. Ik smeer hem zelf vaak bij maar dat komt omdat ik een “verslaving” heb aan lipgloss smeren. Het gevoel dat je iets op je lippen heb vind ik gewoonweg prettig. Ik denk dat als jij hem eens in de drie uurtjes bij smeert, dan blijf je hem prima zien! IMG_2080IMG_2095

Het is een prachtig merk maar helaas test dit merk nog steeds op dieren, De lipgloss zou nog mooier zijn als dit niet getest zou worden op dieren!
Ik heb niet naar de prijs gekeken, omdat dit een cadeau was voor mijn verjaardag wel weet ik dat dit merk o.a. te koop is bij Douglas.

Ik zou het heel erg leuk vinden als je mij ook op Instagram, Twitter en Bloglovin volgt.

Liefs Nicole, ♥

Advertenties

3 reacties op ‘Collistar Gloss Design | Orchidea Perla

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s