23 Jaar! 

I am THE birthday girl! 


Gisteren ben ik 23 jaar geworden, en vandaag de dag vier ik het voor mijn familie maar ook komen er een paar vrienden langs. Ik ben al behoorlijk verwent en heb al hele leuke make-up spulletjes gekregen. Ook heb ik andere dingen gekregen en zal er binnen kort een artikel over maken! 

Ik wens jullie een fijn weekend! 

Liefs Nicole, birthdaygirl 🎉🎈

Advertenties

23 reacties op ‘23 Jaar! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s