Tussentijdse evaluatie L’Oreal Elvive Extraordinary Clay


Sorry voor mijn late post! Maar gisteren was ik gezellig met vriendinnen wat wezen drinken en de tijd schoot er helemaal bij in. Vandaag is mijn verjaardag! En heb een update over de #hairdeyox voor jullie.

Afgelopen week vertelde ik, dat ik als bloginsider van Vera Camilla samen met de andere bloggers de Extraordinary Clay haarproducten vijf weken lang mag uitproberen. Ik heb toen verteld wat de opdrachten zijn en we zijn deze week aangekomen bij opdracht 3. We mogen een tussentijdse evaluatie met jullie delen.  Wat doet dit product met mijn haar?

De nieuwe lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en een droogshampoo. En mijn verwachtingen waren groot geworden door de fijne dingen wat L’Oreal zegt over de producten. Maar vind ik dit ook zo?
De shampoo: belooft het haar tot 72 uur na de wasbeurt nog luchtig en fris te houden. De lengtes worden gehydrateerd waardoor je soepel haar krijgt tot in de puntjes. Ook zal het haar een gezonde glans krijgen.

De conditioner: belooft het haar tot 72 uur te hydrateren, waardoor je soepel haar krijgt tot in de puntjes. Ook zorgt het voor de perfecte ontwarring, zonder het haar te verzwaren. Het geeft het haar een gezonde glans.

De droogshampoo: belooft het haar schoon te maken en een luchtigheid te geven zonder het haar nat te maken. De formule absorbeert in 2 minuten het overschot aan talg, voor fris, luchtig haar zonder een zichtbare waas, op deze manier kun je een wasbuurt uitstellen.

De producten bestaan uit drie verschillende soorten klei: 
KAOLINIET
Kaoliniet is een lichte, witte klei die bekend staat om zijn sterke absorberende kracht. 1 gram kaoliniet heeft het vermogen om een oppervlakte van 20m² te absorberen. Deze witte klei verfrist en revitaliseert het haar.
MONTMORILLONIET
Montmorilloniet heeft een zachte, waterabsorberende textuur. 1 gram kan een oppervlakte tot 800m² absorberen. Deze blauwe klei hydrateert tot in de punten.
ARGILE
Argileklei zijn kleine glibberige microscopische balletjes met een sterke reinigende werking en water absorberende werking. Deze groene klei reinigt de wortels intensief.

Ik gebruik de producten nu 2 weken en kan zeggen dat ik tevreden ben met de producten van L’Oreal Elvive. Maar ik ondervind toch ook zeker een paar minpuntjes. De shampoo en conditioner beloven je haar tot 72 uur na de wasbeurt nog fris en luchtig te houden. Maar dit vind ik niet. Mijn haar vraagt na 2 dagen toch echt wel weer naar een wasbeurt. Normaal gesproken was ik mijn haar ook om de dag, dus misschien is mijn haar het zo gewend? Ik was mijn haar niet meer om de dag maar gebruik op dag dat ik normaal gesproken weer mijn haar was de droogshampoo, hierdoor voelt mijn haar wel weer frisser aan.

Verder ruikt de shampoo, conditioner en droogshampoo heerlijk. Het heeft een zachte frisse geur, en geeft mijn haar een mooie gezonde glans. Ik heb mijn haar z’n 6 a 7 jaar geblondeerd dus mijn haar kon wel een oppepper gebruiken. Ik verf mijn haar nog steeds maar nu meer richting mijn eigen haarkleur en wil misschien toch ook wel stoppen met verven omdat mijn haar er gewoon altijd droog uitzag.

Nu ik de Extraordinary Clay producten gebruik merk ik wel enorm verschil met mijn haar, en dit is zeer positief! Voor mijn gevoel heb ik veel minder last van haar uitval en dan vooral na het douchen. Ik kon er bijna een pruik van maken na het douchen, al die losse haren. Dit is nu veel minder geworden en mijn haar voelt na het wassen heerlijk zacht en ligt aan. Mijn haar ruikt lekker, en het is minder glad waardoor mijn kortere plukken minder snel uit mijn opgestoken haar vallen, persoonlijk vind ik dit echt heel erg fijn. Vooral met mijn werk is dit ideaal.

Conclusie: Ik ben erg tevreden over de nieuwe haarproducten van L’Oreal Elvive. Maar ik vind het wel jammer dat mijn haren snel vet blijven worden. Dit is misschien wel gewoon mijn haar en moet het er maar mee doen 🙂
Ben jij ook benieuwd geworden naar de producten ? Ze zijn te koop bij o.a Kruidvat en Etos. Maar je kunt ze ook online bestellen voor de shampoo en conditioner betaal je maar liefst € 4,49 en de droogshampoo € 5,99.


Liefs Nicole, ♥

Advertenties

14 reacties op ‘Tussentijdse evaluatie L’Oreal Elvive Extraordinary Clay

  1. Wat heb je prachtig haar! Ik ben hier wel benieuwd naar! Jammer dat je haar toch wel vet blijft. Ik denk dat dit bij mij dan ook zo zou uitpakken. Toch ga ik in ieder geval even de droogshampoo testen;)

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s