L’oreal Elive Extraordinary Clay

L'Oreal Elvive Extraordinary Clay ReviewAls bloginsider van Vera Camila mag ik de nieuwe producten van L’Oreal Elvive testen. Ik was nu ruim een week mijn haar met de Shampoo en Crèmespoeling, en ben dus begonnen met mijn hairdetox. Deze shampoo combineert 3 typen fijne klei om het haar te reinigen en het een mooie uitstraling te geven. L’Oréal Paris Elvive Extraordinary Clay Shampoo is perfect voor normaal haar, dat neigt vet te worden. 

Als Bloginsider ontving ik vorige week de producten en heb die avond direct mijn haar ermee gewassen. Zelf heb ik redelijk snel vet haar en moet mijn haar echt wel om de dag wassen dus ik was vooral benieuwd of het waar is wat de verpakking zegt. Is het met deze producten mogelijk dat ik mijn haar niet meer om de dag hoef te wassen ? Volgens de verpakking houdt het mijn haar tot wel 72 uur fris en gehydrateerd. De lengtes worden intens gehydrateerd, voor soepel haar tot in de punten en het haar straalt een gezonde glans uit. Ook kreeg ik als bloginsider verschillende opdrachten en werd ik lid van een Facebook pagina.

Opdrachten:
1. plaats direct na het ontvangst van dit verrassingspakket een bericht met foto dat je klaar bent voor de hairdetox op je social kanalen.

2. Maak een good hair day selfie. Merk hierbij op wat de nieuwe L’oreal Elive Extraordinary Clay met je haar doet. Plaats hiervan een foto met de hashtag #hairdetox

3. Geef een tussentijdse evaluatie van het product. Merk hierbij op wat de nieuwe L’oreal Elive Extraordinary Clay met je haar doet.

4. Vertel welke betekenis de detox trend voor jou heeft. Als je tips heb voor je vrienden vinden we het leuk als je deze ook noemt. Denk aan gezonde sapjes, fitness, yoga etc.

5. Vertel over jou redder in nood. Dit kan een persoonlijk verhaal met een luchtig tintje zijn. Vertel hierbij ook hoe de droogshampoo jou redder in nood is, voor extra frisheid tussendoor.

6. Maak een knallende haarstijl voor het uitgaan, een date, je werk of een andere activiteit. Merk op wat de nieuwe L’oreal Elive Extraordinary Clay met je haar doet, en hoe een goede haarverzorging kan zorgen voor zelfvertrouwen en makkelijker stylen.

7. Voor de laatste opdracht laat je het resultaat zien nadat je 5 weken L’oreal Elive Extraordinary Clay hebt gebruikt. Vertel hierbij ook je ervaringen met het product.

Dit zijn alle opdrachten die wij mogen uitvoeren. Jullie kunnen de resultaten van de opdrachten terug vinden op mijn Twitter en Instagram, maar ook zal ik jullie zo nu en dan op de hoogte houden op mijn blog. Via de Facebook pagina waar ik lid van ben geworden krijgen we telkens een melding zodra we met een nieuwe opdracht aan de slag mogen gaan. Wij hebben nu de eerste opdracht gehad en zijn met de tweede opdracht begonnen.

Mijn good hair day selfie.

Liefs Nicole, ♥

 

Advertenties

6 reacties op ‘L’oreal Elive Extraordinary Clay

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s