“School” Agenda op pimpen!

Agenda’s ik kan niet zonder, ik schrijf alles in mijn agenda en maak ook altijd mijn afspraken via mijn agenda. Ik ben zelf nogal een warhoofd en kan dus echt super veel vergeten. Waarom? echt geen idee, ik onthou het gewoon niet. Nu de zomervakantie voor de meeste weer aanbreekt kunnen we ook weer de nieuwe collecties agenda’s bekijken in de winkels! Zelf ben ik gegaan voor een agenda van de Hema en heb deze een beetje op gepimpt naar mijn eigen smaak. Ik laat jullie zien hoe je zelf je agenda een leuke boost kan geven.

Wat heb je nodig?

  • Schaar
  • Lijm of plakband
  • Stiften
  • Tijdschriften
  • Wit of gekleurd papier
  • Washi tape
  • foto’s

IMG_1911

Ik ben als eerste aan de slag gegaan met mijn foto’s ik heb altijd foto’s in mijn agenda zitten, gewoon omdat ik dit leuk vind. Ik heb voor dit jaar gekozen om een foto samen met mijn vriend erin te stoppen, maar ook mijn beste vriendin mag niet in mijn agenda ontbreken. Het handige in deze agenda is dat er al fotolijstjes in zitten dus je hoeft alleen de foto er in te schuiven en klaar. De foto samen met mijn beste vriendin was eigenlijk net wat te klein en hierom heb ik een kleine rand met lippenstiften eronder geplakt. Nu past hij perfect in het tabblad.

IMG_1984.jpg

In de tijdschriften maar ook in mijn oude agenda vond ik leuke teksten. De teksten uit mijn oude agenda vond ik zo leuk dat ik ze uit geknipt heb en op een blaadje heb geplakt. Serieus er stonden gewoon plaatjes in die me eigenlijk nog nooit waren opgevallen terwijl ik de agenda een heel jaar gebruikt heb haha.

IMG_1983.jpg

IMG_1986

Doordat ik de teksten op een rood papier heb geplakt krijgt mijn agenda ook gelijk meer kleur. En straalt vrolijkheid uit!

IMG_1987

De agenda heeft ook nog allerlei verschillende tabbladen met leuke patroontjes, ze hebben er een vakje in gestopt zodat je hier ook nog spulletjes in kan stoppen. Zit je nog op school? Stop dan bijvoorbeeld je geodriehoek erin hij past er perfect in en je heb hem op die manier altijd bij je. Ze zijn ook enorm handig om briefjes of afsprakenkaartjes in te stoppen.

Deze agenda van de Hema kost € 7,00 euro en kan je gebruiken vanaf 18 juli 2016.
Heb jij al een school agenda? Pimp jij heb elk jaar weer op of laat je hem zo voor wat hij is? Ik ben erg benieuwd naar die van jou.

Liefs Nicole,

P.S. Omg weten jullie mijn artikel van Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask ik kan jullie mededelen dat hij binnen gekomen is! Ik kan niet wachten om hem testen. Zouden jullie het leuk vinden als ik hier geen artikel over maak maar een vlog? Ik denk persoonlijk dat het leuker is om hem in een video te bekijken dan met foto’s in een artikel. Laat je het weten in een reactie ?

 

 

Advertenties

7 reacties op ‘“School” Agenda op pimpen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s