Review | NYC Liquid Eyeliner Black

IMG_2026.jpgIk heb hem al maanden in mijn beauty case zitten die ik niet zo veel gebruik. Zelf heb ik twee make-up tassen. Èèn met mijn dagelijkse make-up en èèn met make-up wat ik zelden of niet gebruik. Ik was aan het opruimen en gooide per ongeluk die beauty case op de grond. Ik werd nieuwsgierig naar wat er ook al weer in zat, omdat er het èèn en ander uit viel. Ik kwam toen mijn eyeliner van NYC tegen en er schoot me toen gelijk weer naar binnen dat ik deze maar èèn keer gebruikt heb. Ik zal jullie vandaag vertellen dat je mening eigenlijk snel kan veranderen. 

IMG_2023.jpg

Ik heb dit product echt al zolang geleden gekocht dat ik niet eens meer weet wanneer het was. Waarom hij in mijn beauty case die ik niet gebruik belande? Twee worden, rot ding. Ik vond het gewoon een vervelende eyeliner. Het is een vloeibare eyeliner waar ik niet zo goed mee overweg kon, en ik geen geduld had om het mijzelf aan te leren. Het moest voor mij te lang opdrogen en ik smeerde alles dan onder, overal zat dan eyeliner. Het heeft niet echt een puntje en daardoor maakte ik een veel te dikke lijn. Nee de eyeliner pen van Essence was voor mij veel makkelijker!

Nadat hij uit de beautycase gevallen was en ik weer aan mijn moeilijk heden van toen dacht. Had ik nu zo iets dat het eigenlijk niet zo moeilijk moest zijn. Het is toch eigenlijk het zelfde als een eyeliner pen? Ik heb hem toen dus klaar gelegd voor de volgende dag, en mijn hele mening was compleet veranderd.

IMG_2024.JPG

De verpakking is van zwart plastic, met zilver bedrukte tekst erop. Liquid eyeliner NYC (new york collor) Door de zwarte met zilver bedrukte verpakking krijgt de eyeliner een leuke uitstraling. Ik vind het er strak en tegelijkertijd glamorous uitzien.

IMG_2037
(OkeeOkee, mijn lijntje is niet hele maal strak gelukt ik ben een klein beetje uitgeschoten.)

Net vertelde ik dat ik er geen nette dunne lijn mee kon zetten. Ik weet niet waarom het mij nu wel lukt, maar er valt een prima lijn mee te zetten. Misschien moest ik eerst wel even oefenen met de eyeliner pen. Ik persoonlijk vind het makkelijk om ik het midden van mijn ooglid te beginnen en hem in èèn keer door te trekken naar mijn buitenste ooghoek. Ik hoef nu alleen nog maar van het midden naar mijn binnenste ooghoek te gaan. Ik hou persoonlijk van een net dun lijntje, dit is omdat mijn ogen wat meer in mijn hoofd zitten en mijn ooglid dus wat meer naar beneden valt. Als ik dan een dikke eyeliner streep zet, zie je mijn wimpers niet meer, maar heb ik echt een heel zwart oog.

Voordelen:
Een onwijs mooie zwarte kleur, de kleur komt in èèn keer goed naar buiten en je hoeft er dus niet nog een keer overheen. Je kan hier een perfecte lijn mee maken, hoe je het zelf maar wilt. Dik of dun het gaat met deze eyeliner allebei erg makkelijk. Volgens NYC zelf is de eyeliner dermatologisch getest en zitten er  huidverzorgende bestanddelen in.

Nadelen:
Ik kan eigenlijk voor mij maar èèn nadeel bedenken, en dat is dat hij voor mijn soort ogen net iets sneller had moeten opdrogen, ik moet er voor zorgen dat ik mijn wenkbrauwen even optil want anders gaat mijn (overtollig) ooglid er net iets over heen hangen en dan krijg ik dus dat mijn halve oogleden zwart worden.

IMG_2027.JPG

Gaat de eyeliner Liquid terug in mijn beautycase die ik niet gebruik of mag hij in mijn alledaagse make-up tasje? Hij zit zeker voor vast nu in mijn alledaagse make-up tasje. Ik vind het een super fijne eyeliner met een prachtige zwarte kleur. Een eyeliner hoort bij mijn dagelijkse make-up, het geeft mijn look net dat ene beetje extra. De eyeliner blijft een hele dag zitten, zelfs tijdens het zweten op mijn werk.
Conclusie: ik vind het een fijne eyeliner die ik nog vaak mag gaan gebruiken.

Liefs Nicole, ♥

 

Advertenties

2 reacties op ‘Review | NYC Liquid Eyeliner Black

  1. Oh goed om te lezen dat deze dus wel goed werkt. Ik hou echt van eyeliner met kwastjes en ik zie dat deze dit heeft. Wel jammer dat hij voor jouw ogen iets te langzaam droogt. Je moet dus wel even met je ogen dicht blijven. Goede tips!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s