Liebster Award!

I-was-nominated-for-the-liebster-awardJaa, mijn eerste nominatie voor de Liebster Award! Ik vind het altijd al leuk om hem bij andere bloggers te kunnen lezen, maar nu mag ik hem zelf ook een invullen en dat is natuurlijk nog veel leuker! Ik ben genomineerd door : Shana van mysvlife. Bedankt!

Dit zijn de regeltjes van de Liebster Award:

 1. Bedank de blogger die jou heeft genomineerd (link blog).
 2. Beantwoord de vragen van die blogger.
 3. Nomineer andere bloggers (link blogs).
 4. Breng de genomineerden op de hoogte van hun nominatie.
 5. Maak een lijstje van ongeveer 10 vragen voor de genomineerden.
 1. Wat is je lievelingsliedje?
  Hmm een lievelingsliedje heb ik eigenlijk niet echt. Ik vind heel veel muziek leuk. Op dit moment denk ik wel dat ik Leef van Andrè hazes Jr. toch wel het meeste draai. Ik word hier gewoon onwijs vrolijk van!
 2. Stel dat je één iemand van de dood kan terugbrengen, wie zou dat zijn?
  Dit is voor mij geen hele moeilijke vraag, ik ben namelijk nog niet zo heel veel (geliefde) mensen om mij heen verloren. Eigenlijk is er maar èèn lieve man bij me weg gegaan en dat is opa. En die zou zeker weten terug mogen komen!
 3. Stel dat je één superkracht mag kiezen, welke zou je kiezen en waarom?
  ik zou heel erg graag met katten willen praten! Zelf heb ik er zeven en ik ben zo nieuwsgierig wat hun nou denken en hun doen en laten zou ik ook zo graag willen weten en begrijpen. Ja als ik een superkracht mocht uitkiezen dan zou ik voor met katten kunnen praten gaan. De hele dag met mijn lieve poezekindjes praten, Leuk. (er is hier ook een artikel over My life with seven cats.)
 4. Stel je krijgt één iets kado van een superrijk iemand, wat zou je kiezen?
  Een mini cooper met alles erop en eraan! Ik ben echt verliefd op deze leuke auto’s maar helaas vind ik ze erg duur (zoals ik heb dan precies wil hebben) en zou er zelf niet zomaar èèntje aanschaffen. Nu heb ik een Renault Twingo en ben hier ook heel erg blij mee!
 5. Wat zou je doen als je voor één dag beroemd zou zijn?
  Ik heb daadwerkelijk echt geen flauw idee, Eerlijk is eerlijk ik heb hier ook nog nooit over na gedacht, het lijkt me wel leuk hoor om voor èèn dag beroemd te zijn, maar voor mij mag het denk ik ook wel bij èèn dag blijven.
 6. Wat wil je zeker nog bereiken in je leven?
  Ik ben net afgestudeerd en heb een leuke baan. Het enige wat ik nog zou willen in mijn leven is; huisje, boompje, beestje. Ik wil erg graag samen wonen met mijn vriend en een gezinnetje krijgen. Dus laat dit maar snel uitkomen!
 7. Hoe verloopt jouw droomdate? Met wie, waar…?
  88f027b76ff4f6207f264e860034efc0
  Mijn droomdate is toch stiekem wel met Ian
  Somerhalder, ja hij blijft gewoon wel heel erg leuk. Waar? dat maakt me eigenlijk niet zo veel uit. Het lijkt mij al helemaal leuk om wat met hem te doen, of misschien alleen al om naast hem te lopen.
 8. wat is je favoriete quote
  df41258b504b2ec8842ecc5506972663
 9. Waar word je echt gelukkig van?
  Pannenkoeken en Sushi, Heerlijk!
 10. Hoe ziet jouw ideale dag eruit?
  Mijn ideale dag begint met een goed ontbijtje zoals een gekookt eitje met verse jus. Dan een heerlijke lange warme douche, alles lekker uitgebreid en rustig kunnen doen. Het moet mooi weer zijn dus een lekker temperatuurtje en een zonnetje erbij is zeker welkom. Op mijn ideale dag wil ik nergens aan hoeven te denken en gewoon lekker doen waar ik op dat moment zin in heb.

Hierbij nomineer ik :
Christy – hellonailpolis
Elizabeth – girlenjoyslife
Chantal – chantalnicoleblog

En mijn vragen zijn:

 1. Wat is je lieveling dier?
 2. Heb je huisdieren?
 3. Hoe ben je begonnen met bloggen?
 4. Wie zou je willen ontmoeten, als je tussen iedereen mag kiezen?
 5. Hoe oud ben je ?
 6. Studeer je nog, Zoja wat studeer je ? of wat zou je willen studeren?
 7. Heb je al toekomst plannen?
 8. Wat doe je zodra je wekker gaat?
 9. Hoe ziet jou ideale vakantie eruit?
 10. wat zijn je favoriete make-up producten van dit moment?

Succes met het invullen! En het is niet verplicht:). Als je dit leest en je wilt de tag ook invullen, mag dat natuurlijk, leuk! (Wil je het dan wel even in de reacties laten weten, dan kan ik hem ook gaan lezen.) 

Liefs Nicole, ♥

 

 

Advertenties

3 reacties op ‘Liebster Award!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s