Samen een blog.

HoiHoi Allemaal,

Zoals de titel al zegt, ben ik  samen met een vriendin Chantal een blog begonnen over ook een heleboel dingen maar voornamelijk over lifestyle en de zorg. Hartstikke leuk! Het bloggen is natuurlijk heel leuk, dat weten jullie allemaal denk ik ook wel. Chantal vroeg mij om samen wat leuks te doen. En zo is chantalnicoleblog ontstaan. Misschien hebben jullie al een kijkje genomen? en anders zijn jullie van harte welkom op chantalnicoleblog.

Chantal en Nicole ontmoetten elkaar in 2012, op de opleiding Verzorgende IG in Haarlem aan het nova college. Al gauw ontstond er een leuke vriendschap tussen hen. We hebben samen leuke dingen gedaan zoals; winkelen, lekker eten, thee drinken en noem maar op!

Een aantal weken geleden vroeg ik namelijk of Chantal het leuk vond om een artikel voor nicoleswereld te schrijven. Dit vond ze zo leuk dat ze er gelijk mee aan de slag is gegaan. (dit artikel is helaas nog niet geplaatst doordat er wat moeilijkheden met wordpress of het artikel plaats vonden)

Op 2 Juni was het dan zo ver. chantalnicoleblog kwam online. Hier zullen wij samen twee keer in de week een lifestyle / fashion of zorg artikel plaatsen en er zal èèn keer in de viertien dagen een video online komen.

Zijn jullie nieuwsgierig geworden ? Neem gerust een kijkje! Schermafbeelding 2016-06-02 om 19.22.19.png

Advertenties

Een reactie op “Samen een blog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s