Vaderdag 2016

Hi everyone!

Zondag over een week is het zo ver, Vaderdag! Moederdag hebben we pas achter de rug en onze moeders zijn lekker verwent door ons. Gelukkig hebben we ook een lieve vader die we ook nog een beetje kunnen verwennen. Ik heb vandaag alvast een voorproefje voor jullie met 8 beste Vaderdagcadeaus.

vaderdag

Tip 1: Houden jij en je vader van fietsen? dan is grotbiken misschien wel wat voor jullie. Je kunt voor € 27,00 euro per persoon anderhalf uur fietsen in de Sibbergroeve in Valkenburg.
Op een speciaal voor de grot aangepaste mountainbike legt u een parcours van 8 tot 10 kilometer af door het immense gangenstelsel in de Valkenburgse mergelgrotten. Onder leiding van een ervaren gids gaat u op zoek naar de mooiste plekjes van de grot.

Tip 2: Scheuren in een Ferrari 360 Modena!
Vanaf nu geen jongensdroom meer: je gaat zelf beleven hoe het is om in een Ferrari te rijden! Je mag twintig minuten zelf rijden op èèn van de vele locaties Nederland, Belgie of Duitsland voor € 59,50 per persoon.

Tip 3: Kaasproeverij met bijpassende drankjes.
Is jou vader een echte Hollander en houd hij van een goed stukje kaas met een lekker drankje erbij ? Dan is misschien het kaasproeven in Amsterdam wel wat voor hem, misschien leuk om cadeau te doen voor samen met je moeder of natuurlijk met het hele gezin. Voor € 20,0o per persoon krijg je verschillende kaasjes
– Eén glas witte wijn
– Eén glas rode wijn;
– Eén glas port;
En een kaasje om mee te nemen.

Tip 4: De luchtmachtdagen komen er ook weer aan, vinden jij en je vader dit leuk? geef je vaderdagcadeau dan een dagje eerder en ga op 10 of 11 juni naar de open luchtmachtdagen in Leeuwarden. Kom zien, doen en beleven wat de Koninklijke Luchtmacht doet en voor wie. Een ervaring voor jong en oud!

Dit zijn nu de wat grootere/duurdere dingen, wat jij samen met je vader of wat je vader en moeder zouden kunnen doen. Maar en zijn ook een heleboel leuke dingen wat je cadeau kan doen zonder dat het (veel) geld kost. 

Tip 5: Denk aan de hobby’s van je vader. Wat vind hij leuk om te doen? Is hij graag buiten aan het wandelen en fietsen , Of is je vader nu juist graag binnen, aan het klussen of puzzelen?  De hobby’s kunnen je al een heel eind met een idee helpen. 

Tip 6: Is je vader dol op chocoladekoekjes? Maak ze zelf! bak ’s ochtends vroeg heerlijke verse chocolade koekjes voor je vader, een kopje koffie en een broodje ei erbij en ik weet zeker dat de dag van je vader heel goed begint! Je kunt de koekjes ook nog gaan versieren met bijvoorbeeld de voorletter van je vaders naam.

Tip 7: Welke mannen lussen na een zware werk dag nou geen pilsje? Ik denk dat bijna alle vaders wel eens een biertje drinken. Vinden ze speciale biertjes op z’n tijd ook wel eens lekker ? Je kunt in verschillende supermarkten van die pakketen krijgen met allerlei buitenlandse bieren erin. Van Nederlands bier tot Bier wat uit Tsjechië komt. 

Tip 8: De zomer is nu echt begonnen! we hebben al een aantal dagen echt prachtig weer. En het zal met vaderdag ook heerlijk weer worden. Ga er lekker op uit samen met je vader. Pak samen de fiets en maak een rondje naar de stad of lekker in het duin, en trakteer je vader op een heel groot lekker ijsje!

Je kunt vaderdag zo duur of juist goedkoop mogelijk maken. Het ligt helemaal aan jou zelf. Wat jij wilt gaan doen of wat je juist niet wilt gaan doen. Ik hoop dat hier misschien wat inspiratie tussen zit voor jullie. Ik vind het leuk als je mij laat weten in een reactie of jij al een leuk vaderdag cadeau in gedachten heb!

Liefs Nicole, ♥

IMG_1738.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s