Iphone SE

Hoi Iedereen!

Het was tijd voor een nieuwe telefoon voor mij. Ik heb de Apple iPhone SE Rose-Gold uitgekozen, en laat graag zien wat voorn apps ik er al heb op staan. Ik heb de telefoon nu 3 dagen in gebruik.

Ik had hiervoor een Apple iPhone 5S. Ik mocht een nieuw toestel uitkiezen omdat mijn abonnement bijna verlopen is. Maar doordat ik alles nogal duur vind en wel een nieuw toestel nodig had. ben ik na veel rekenen voor een los toestel gegaan met een sim only abonnement. Ik geef jullie graag een rondleiding door mijn nieuwe iPhone SE.

Laten we beginnen met de onderkant hier staan mijn Telefoon, Safari, whatsapp en mail. Dit zijn de apps die ik ook echt vaak gebruik. Whatssapp gebruikt denk ik iedereen wel veel. Lekker kletsen met vrienden of vriendinnen of iemand gauw een berichtje sturen als je iemand of iets nodig heb. Mijn email gebruik ik ook regelmatig, dit is omdat ik elke dag wel een aantal mailtjes binnen krijg en dan vind ik het handig als dit ook op mijn telefoon binnen komt.

Als eerste apps heb ik de standaard apps staan zoals berichten, agenda, foto’s. door dat ik al een iPhone 5s had kon ik alle foto’s over zetten, dit heb ik alleen niet gedaan want ik had wel bijna 4000 foto’s en ook nogal veel onzin foto’s uit groepschats van whatsapp. Ik heb de leuke foto’s uitgezocht en die heb ik wel op mijn iPhone over gezet, het voordeel is ik heb ook een iMac en daar staan ze ook allemaal op. Naast de foto app heb ik een vakje fotografie gemaakt hierin staat mijn camera en instasize. Ik had eerst meerdere bewerkingsprogramma’s erop staan maar deze gebruikte ik toch het meeste. Hieronder kun je de apps ; weer, klok, kaarten, video’s, wallet, notities, herinnering, aandelen, iTunes store, app store, iBook, gezondheid en instellingen zien. hmm ja heel interessant al die saaie standaard apple apps. Ik doe er vrij weinig mee en gebruik sommige eigenlijk nooit.

  IMG_0081


Mijn wekker gebruik ik natuurlijk wel, ik gebruik altijd een wekker van mijn telefoon, ik heb hem ’s morgens als ik moet werken nodig dan staat hij altijd op 5:45 uur. Zo te zien nu niet, ik weet eigenlijk niet eens waarom hij om 6:10 staat haha (rare tijd). ook heb ik een wekker staat op 18:30 zoals je kan zien. Deze zet ik eigenlijk alleen aan als ik aan het werk ben en er zou een artikel online komen. Mijn artikelen komen altijd op maandag, woensdag en vrijdags om 18:30 online. En dit alarm gaat dan af als geheugensteuntje.

Op de volgende pagina van mijn iPhone heb ik als eerste mijn lieftallige FaceTime staan, Leuk! Ik vind het enig om lekker video te bellen, is toch veel leuker dan alleen iemand zijn stem te horen. Dan hebben we nog meer standaard apps ; calculator, podcasts, watch, game center, dan hebben we een mapje met extra’s hier staan ook nog wat apps in die ik ook niet gebruik. Zoek vrienden heb ik wel in gebruik maar kijk er eigenlijk nooit op. Wel leuk hoor af en toe vrienden “stalken” als je ze heb toegevoegd kun je altijd zien waar ze zijn.Naast de extra’s staat mijn muziek. Ik heb er nog niet heel veel op staan en moet nog even muziek erop zetten maar ik gebruik ook wel veel youtube.

Ik heb ook een mapje gemaakt voor Facebook hier staat mijn Facebook en mijn messenger in. Zo staat dit gemakkelijk bij elkaar. Daaronder staat mijn instagram. En dan mijn favorite mapje wat echt niet kan ontbreken, Nicoleswereld. In dit mapje staan 3 apps, de WordPress app, mijn twitter account en pinterest. Ik denk dat ik deze het meeste gebruik samen met whatsapp natuurlijk. Maar ook Snapchat die ernaast staat gebruik ik erg veel. Mijn vriend zegt ook dat ik snapchat verslaafd ben ? hmm niet helemaal mee eens, oke misschien toch wel, Ik kan echt de hele dag selfies maken en dan kunnen ook de filters niet missen, Ik vind ze gewoon zo leuk. Dan heb ik nog twee laatste apps op mijn iPhone staan en dat zijn youtube, waar ik lekker muziek kan luisteren en filmpjes kan gaan kijken, en de Rabo bankieren app. Altijd handig als je even snel kan kijken op je rekening.
 

Dit waren mijn apps, zo te zien zijn het er echt nog helemaal niet veel, maar alleen de standaard apps die ik graag gebruik. Hebben jullie misschien nog leuke apps of tips voor deze telefoon? Ik ben er echt super blij mee met mijn iPhone SE.

Liefs Nicole, ♥

 

Advertenties

6 reacties op ‘Iphone SE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s