Max FactorX Excess Intenrity | 02 Aqua Blue

IMG_1951

Eyeliner, ik draag het vrijwel dagelijks. Een ooglook vind ik persoonlijk niet compleet zonder een mooie eyeliner. Een zwarte eyeliner is bij sommige ooglooks soms net even te hard, of ik heb even zin in een andere ooglook. Ik was daarom al een tijdje op zoek naar een blauwe eyeliner, maar doordat ik het veel lekkerder vind werken met een stift moest ik even goed rond kijken. Bij de trekpleister kwam ik de Excess Intensity Longwear Eyeliner van Max Factor tegen. Er stond alleen op dat het een eyeliner betrof en op de gok nam ik hem mee. Eenmaal thuis kwam ik er helaas achter dat het geen vloeibare (stift) eyeliner was, maar een soort van potlood liner. Desondanks heb ik veel plezier van deze eyeliner. Vandaag laat ik hem aan jullie zien.

IMG_1947

De verpakking van de eyeliner heeft de vorm van een stift/potlood, en door de blauwe kleur van de dop kun je gelijk zien dat het een blauwe eyeliner is, Handig! Verder is de verpakking zwart met zilver bedrukte letters erop, straks en simpel.

IMG_1948IMG_1950

Door middel van een draaisysteem aan de voorkant draai je het stiftje omhoog. Dit vind ik zelf heel handig, je heb geen puntenslijper nodig, en ken je hem dus makkelijk overal mee naar toe nemen zonder dat je je puntenslijper vergeten bent. Het nadeel is echter wel, dat de punt niet heel scherp te krijgen is. Je krijgt dus niet echt een punt maar meer het effect van een platgedrukt potloot. Gelukkig is het stiftje wel vrij dun, dus een redelijk dunne lijn kun je er wel mee maken.

IMG_1953

Ingredients

Isododecane, Mica, Synthetic Wax, Hydrogenated Polycyclopentadiene, Silica, C20-40 Alcohols, Nylon-12, Calcium Aluminum Borosilicate, Talc, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Polyglyceryl-4 Diisostearate/Polyhydroxystearate/Sebacate, Polyethylene, Tin Oxide, Phenoxyethanol, [+/- CI 77400, CI 77499, CI 77891, CI 19140, CI 77491, CI 42090, CI 77510, CI 77492

IMG_1956.jpg

Swatches; 02 Aqua Blue | Excess Intensity Eyeliner.

IMG_1959

Conclusie:
Ik vind de excess intensity een erg fijne eyeliner. Hij is zacht en makkelijk in zijn gebruik. Het fijne aan deze eyeliner vind ik ook dat je geen puntenslijper nodig heb. (die ben ik regelmatig weer kwijt haha) De eyeliner blijft lang zitten, en is waterproef. Volgens kruidvat, trekpleister ect. blijft de eyeliner 12 uur lang zitten, ik kan jullie niet vertellen of dit daadwerkelijk zo is. Ik heb hem namelijk nog geen 12 uur op mn gezicht gehad maar haal regelmatig ’s avonds na het eten al mijn make-up van mn gezicht af. Als mijn make-up eraf gaat zit de eyeliner nog mooi. Waterproof is hij wel, ik kreeg de swaches wat moeilijk van mijn arm af. Eerst wilde ik het met alleen water weghalen maar ik had toch echt mijn make-up remover nodig en moest nog best hard wassen. De eyeliner loopt niet uit en geeft niet af in de huidplooi. Ik heb een hoop plezier van de Max Factor Excess Intensity Eyeliner | aqua blue.

Liefs Nicole, ♥

Volgen jullie mij al op instagram en twitter ? Ik zou het erg leuk vinden!

 

 

 

Advertenties

5 reacties op ‘Max FactorX Excess Intenrity | 02 Aqua Blue

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s