Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask

Elizavecca-Milky-Piggy-Carbonated-Bubble-Clay-Mask

Voor degene die mij al iets beter kennen, weten dat ik dol ben op gezichtsmaskers. Nou kwam ik via Facebook een reclame blokje tegen over een bubbelgezichtsmasker van schuim, die er niet alleen cool uitziet, maar ook nog eens cool klinkt: de Carbonated Bubble Clay Mask. Ik ben de laatste tijd heel erg geïnteresseerd in innovatieve beautyproducten, dus een bubbelend kleimasker klonk mij als muziek in de oren. 

Na al die leuke grappige foto’s zijn tegen gekomen wilde ik een website zoeken waar je dit kan bestellen. Ik werd steeds nieuwsgieriger naar wat dit masker koste en of het ook in nederland te bestellen is. Na vooral veel vreemde (chinees) sites te hebben gevonden vond ik ook dat ze op Ebay  en Amazon.com te bestellen zijn. Hier kost het masker $ 10,58. Ook dacht ik gelijk aan Aliexpress en hier kwam ik hem ook tegen! voor € 12,75. Ik heb hem gelijk besteld en kan niet wachten tot hij binnen komt. Dit kan natuurlijk wel even duren maar ik wacht met smart af.

Leuk én goed?

De naam verklapt het al, maar dit bijzondere bubbelmasker bestaat uit klei, natuurlijk zout en een groene thee extract. Hierdoor worden je poriën helemaal gereinigd en krijg je een glanzende huid.

715FJKF-PrL._SY355_

Het Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask bestaat uit de volgende ingrediënten;

Purified Water, Cocamidopropyl Betaine, White Clay, Acrylate Copolymer, Disodium Cocoamphodiacetate, Methyl Perfluorobutyl Ether, Sodium Lauryl Sulfate, Lauramide DEA, TEA-Cocoyl Glutamate, Green Tea Extracts, Glycerine, Dipropylene Glycol, Bentonite, Collagen, Charcoal Powder, Phenoxyethanol, Methylparaben, Flavouring Agents, Carbonated Water, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Allantoin, Butylene Glycol, Lavender Extracts, Monarda Didyma Leaf Extracts, Peppermint Leaf Extracts, Freesia Leaf Extracts, Chamomile Flower Extracts, Rosemary Leaf Extracts

Zodra ik de Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask binnen heb zal ik hem gelijk gaat testen. Ik zal ook een review schrijven om te laten weten of dit masker nou daadwerkelijk doet wat hij zegt en of ik nog steeds zo enthousiast ben. Zijn jullie al nieuwsgierig?

Liefs Nicole, ♥

Advertenties

10 reacties op ‘Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s