Review | Dream eau de toilette Primark

IMG_1892Hoi Allemaal,

Een aantal dagen geleden liep in de nieuwe primark in Alkmaar, pff wat een drukte daar. Het is natuurlijk altijd wel druk maar het was afgelopen zaterdag wel heel erg druk hoor. Alkmaar is natuurlijk een leuke stad en nu er een primark geopend is nog leuker. Dat ik in de rij bij de kassa stond, kwam ik een heel leuk klein parfum flesje tegen. Het was de Dream eau de toilette. benieuwd naar wat ik er van vind?

Mijn verwachtingen waren eigenlijk heel erg klein want de eau de toilette heeft me maar € 2,50 gekost, dus ja wat kan je voor de prijs verwachten? Tot mijn verbazing een heleboel! Ik had hem niet eens geroken maar voor die prijs gewoon in me tas gestopt nadat ik thuis was en heel nieuwsgierig geworden was heb ik gauw me spulletjes gepakt en ben ik naar boven gegaan. Het eerste wat ik deed was natuurlijk het luchtje openen en ruiken.  Wow wat een verbluffende geur, als je van sterke zoete parfum houdt (zoals ik af en toe) dan is dit een heerlijk geurtje.

IMG_1895IMG_1896

Het geurtje zit niet in een doosje of andere verpakking, maar is gewoon het flesje zelf met de tekst Dream, Dream on en Dreamer erop. Dit geurtje zit in een rechthoekig flesje met een vierkante dop erop. De inhoudt van dit flesje is 20 ml. Wat ik erg jammer vind is dat het dopje van de parfum er telkens af valt. Doordat dit een klein geurtje is wil ik hem in mijn handtas stoppen zodat je altijd een lekker geurtje bij de hand heb voor als het nodig mocht zijn. Maar helaas ben ik dus iedere keer het dopje kwijt. Misschien hebben niet alle flesjes dat maar, heb ik de pech wel gekregen dat dit er èèn is met een lam dopje.

IMG_1898.JPG

Je heb aan 1 a 2 spuitjes genoeg doordat dit een erg zoet geurtje is. Het geurtje blijft zoon 4 a 5 uur zitten, en zelf ruik ik hem dan ook nog steeds na 3 uur ongeveer. Heerlijk vind ik het als ik zelf ook het geurtje die ik heb opgespoten blijf ruiken.

Mijn conclusie : Deze eau de toilette heeft een erg zoete sterke geur en blijft je een hele middag ruiken. Je moet er wel echt van houden, ik vind het een lekker luchtje voor als ik een feestje heb bijvoorbeeld. Voor mijn alledaagse parfum ga ik toch liever voor een zachte zoete parfum zoals Ma Vie van Hugo Boss, Ik zou het geurtje nooit op doen als ik moet werken. Dit is omdat ik hem hiervoor echt te sterk vind.
Maar voor die €2,50 is hij het zeker goed waard!

IMG_1899.jpg

Liefs Nicole, ♥

Volgen jullie mij al op Instagram & Twitter ?

Advertenties

3 reacties op ‘Review | Dream eau de toilette Primark

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s