Mijn top 10 kledingirritaties

rits-rug

Iedereen heeft ze denk ik wel, van die kleine dingen waar jij je super aan kan irriteren zoals die oh zo leuke jurk met een rits aan de achterkant die niet dicht wil gaan. Vandaag deel ik mijn top 10 ergernissen met jullie.

 

 

1: Enkelsokken die van je voeten af glijden in je schoenen. #Verschrikkelijk!

i-walk-around-like-everything-is-fine-but-down-deep-inside-inside-my-shoe-my-sock-is-sliding-off-dc608

2: Panty’s.
Dat afzakkende gevoel en maar de hele dag je panty omhoog moeten heizen is zo ontzettend irritant, en dan hebben we ook nog de ladders. Ik hoef echt alleen maar te gaan zitten en tadaa daar is alweer zoon mooie ladder die onder mijn rok vandaan komt.

3: Leuke jurken die aan de achterkant een rits hebben.
Zo ontzettend leuk een rits aan de achterkant, maar met alle moeite en krachten die ik heb probeer ik zelf de rits dicht te krijgen. Het resultaat: een hoop geworstel, pijnlijke armen en nog steeds een open jurk. #GRRR Frustraties!

4: Dat super leuke shirtje die ik aan wilt met die smalle hals maar ik er pas achterkomt nadat ik mijn haar en make-up gedaan heb.

5: Waslabels.
Of ze steken heel mooi uit of ze bezorgen je een helse jeuk. Zelfs als ik ze eruit geknipt heb kunnen de prikkende etiketjes of randjes waar ze zaten nog steeds jeuken.

6: Topjes en truitjes met pailletten.
Het ziet er zo mooi uit! maar hoe ga ik dit wassen en het nog een keer aan kunnen trekken zonder dat al die pailletten eraf gevallen zijn ?

7: Overal aan blijven hangen met een wollen trui.
Ik had ooit een wollen trui waar ik echt in kon wonen, hij zat heerlijk en zag er ook nog een stylish uit, maar ik bleef echt overal aan haken zelfs de kleine dingen zoals de armband of ketting van mijn oma. Je krijgt dan een mooie wollen trui met allerlei losse lussen, haken en gaten.

8: Knopen van een blouse die groter zijn dan de gaatjes.
Hierdoor ben ik al 10 minuten langer bezig ’s morgens met het aan trekken van dat ene leuke blouse, wie heeft dit verzonnen om de knopen net iets groter te maken dan de gaatjes ? Wat een geworstel.

9: Je zonnebril die vastzit.
Even m’n zonnebril op mn hoofd zetten, omdat ik een tunnel in rij met de auto. Vervolgens rij ik de tunnel uit wil ik de zonnebril weer op mijn hoofd zetten, zit de zonnebril helemaal in de knoop met mijn haar. Daar gaat mn kapsel!

10: Een bikinitop met vulling. 
Zodra ik het water in gaat absorbeert hij al het water uit het zwembad. Voor mij dus geen bikinitopje met vulling meer voorgevormd zit trouwens ook veel lekkerder.

Ja, dit waren mijn kledingirritaties. Zijn sommige dingen herkenbaar voor jullie? Waar kan jij je ongelooflijk aan ergeren wat kleding betreft?

Deze artikelen vind je misschien ook leuk :
OMG! Spray on nail polish
Andrélon| Verassend Volume
MA VIE POUR FEMME

Advertenties

14 reacties op ‘Mijn top 10 kledingirritaties

  1. Zo herkenbaar! Vooral de labels in kleding vind ik zo vervelend!

    En ik irriteer me altijd heel erg aan kleding waar alle stofjes, pluisjes en hondenharen aan blijven plakken en die je er dan bijna niet af krijgt.

    Leuk artikel trouwens 😀 x

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s