Dr, Organic Lippenbalsem

Ik gebruik eigenlijk geen andere lippenbalsem meer dan deze lippenbalsems. Ik stel jullie voor Dr. Origanic Tea Tree Lipbalm, Liquorice Lipbalm en Virgin Coconut oil. Dr. Origanic is o.a. te koop bij De Tuinen

Zachte, verzorgde lippen vind ik persoonlijk erg belangrijk. Ik hou ervan om zachte lippen te hebben, zonder alle schilfertjes en scheurtjes. Het is ook èèn van de eerste dingen die je ziet als je naar iemand kijkt. Een goedwerkende lippenbalsem is daarom altijd handig om bij je te hebben. Je heb natuurlijk zo veel verschillende soorten lippenbalsems van allerlei verschillende merken. Daarom wil ik voor de gene die Dr. Organic (nog) niet kennen graag aan jullie voorstellen!
Op dit moment heb ik 3 verschillende varianten. Tea Tree Lipbalm, Liquorice Lipbalm en Virgin Coconut oil. Op nummer 1 heb ik de Tea Tree staan.

IMG_1880.jpg
Deze lippenbalsem staat op nummer 1 omdat hij zacht smeert en aanvoelt, maar niet zacht word in de huls. Je kunt heb gewoon op een warme dag in je tas of broekzak stoppen zonder dag hij (smelt) erg zacht word. De lippenbalsem heeft een frisse geur en doet mij denken aan de net begonnen lente met een vleugje mint.

Wat zegt de tuinen over Dr. Organic Tea Tree ?
Dr Organic Tea Tree Lippenbalsem combineert antibacteriële eigenschappen van Tea Tree Olie met de verzachtende en voedende eigenschappen van Sheabutter, Bijenwas en Vitamine E.
Deze lippenbalsem voorkomt droge lippen en biedt bescherming tegen de schadelijke UVA-en UVB-stralen.

Dr Organic producten zijn:
• vrij van parabenen
• vrij van Sodium Lauryl Sulphate (SLS)
• gecertificeerd BioActive om de functionaliteit van de ingrediënten te garanderen
• niet getest op dieren en bevatten geen dierlijke ingrediënten
• vrij van schadelijke chemicaliën
• vrij van minerale olie (zoals paraffine en petroleum, in plaats daarvan worden plantaardige olie en extracten gebruikt)
• vrij van genetisch gemodificeerde ingrediënten

IMG_1881.jpgVirgin Coconut oil staat voor mij op de tweede plaats. Ik vind dit ook een fijne lippenbalsem, met een “lekkere” geur. Waarom staat “lekker” tussen haakjes? Nou dat is omdat ik het eigenlijk niet zo goed weet met de geur. de ene moment vind ik hem heel lekker ruiken maar het andere moment vind ik hem onwijs muf ruiken. Oké dit klinkt wel raar nu eigenlijk. je vind hem of lekker ruiken of niet toch? nou met deze weet ik het gewoon niet zo goed. Verder kunt je ook deze met een warme zomerdag gewoon in je broekzak stoppen zonder dat hij extreem zacht word!

Wat zegt de tuinen over Dr. Organic Virgin Coconut oil ?
Virgin Coconut Oil Lipbalm van Dr. Organic is een hydraterende en voedende balsem voor droge lippen. De lipbalm combineert de hydraterende eigenschappen van biologische kokosolie met de voedende eigenschappen van shea boter en bijenwas. Dr. Organic lippenbalsem bevat SPF 15 dat de lippen beschermt tegen UVA- en UVB-stralen.

Ingredients:
Ricinus communis (Castor) seed oil, Butyrospermum parkii (Shea) butter, Euphorbia cerifera (Candelilla) wax, Ethylhexyl methoxycinnamate, Caprylic/capric triglycerides, Copemicia cerifera (Carnauba) wax, Cera alba (Beeswax), Simmondsia chinensis (Jojoba) seed oil, Butyl methoxydibenzoylmethane, Argania spinosa (Argan) kernel oil, Helianthus annus (Sunflower) seed wax, Cocos nucifera (Coconut) oil, Tocopheryl acetate, Aroma.

IMG_1882.jpgAls laatste heb ik nog de Liquorice Lipbalm, deze gebruik ik eigenlijk nooit. Ik heb hem altijd in mn beautytas zitten maar verder doe ik er vrij weinig mee.  De geur is wel lekker als je van zoethout houdt, Hij ruikt er erg sterk naar. zelf ben ik niet zoon zoethout mens dus misschien dat ik hem daarom ook niet gebruik. Overigens is deze niet meer te koop bij de tuinen, ze hebben hem uit het assortiment gehaald.

Ingredients:
Ricinus communis (Castor) seed oil, Butyrospermum parkii (Shea) butter, Euphorbia cerifera (Candelilla) wax, Ethylhexyl methoxycinnamate, Cera alba (Beeswax), Caprylic/capric triglycerides, Simmondsia chinensis (Jojoba) seed oil, Copernicia cerifera (Carnauba) wax, Butyl methoxydibenzoylmethane, Aroma, Argania spinosa (Argan) kernel oil, Helianthus annuus (Sunflower) seed wax, Aloe barbadensis leaf extract, Glycine soja (Soybean) oil, Glycyrrhiza glabra (Liquorice) root extract, Helianthus annuus (Sunflower) seed oil, Tocopheryl acetate.

De lippenbalsems zijn te koop bij winkelfilialen De Tuinen, ze zijn nu in de aanbieding voor maar € 3,74 en kosten normaal € 4,99 euro.IMG_1885.jpg

Deze artikelen vind je misschien ook leuk :
Review |DR Van Der Hoog Masker
Favorieten Lipsticks.
I Heart Make-up Naked Chocolate

Advertenties

2 reacties op ‘Dr, Organic Lippenbalsem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s