I Heart Make-up Naked Chocolate

img_3148

Witte chocolade is echt mijn favoriet! Hier kan je mij S ‘nachts echt voor wakker maken. Ik hoopte dat het chocoladereep-vormige I Heart Makeup Naked Chocolate palette gevuld was met zachte lichte maar ook donkere kleuren was gevuld. En dit is waar, er zitten heerlijke kleuren in zoals : Milky, Divine en Smoothly.

De witte chocolade palette vind ik er super leuk uitzien. Je kunt I Heart Makeup online kopen bij diverse webshops. Maar een aantal producten waren een tijdje terug ook bij het Kruidvat en de Trekpleister te koop. (ik weet eigenlijk niet of ze de chocolade palette nu nog verkopen, Volgens mij was dit een tijdelijke verkoop). De prijs is wel iets goedkoper dan in de meeste webshops!

I Heart Makeup Naked Chocolate Eyeshadow Palette € 7,99 bij Kruidvat en Trekpleister
I Heart Makeup Naked Chocolate Eyeshadow Palette +/- € 8,50 online in diverse webshops

I_heart_makeup_naked_eyeshadow_palette_review07
Smoothly – Divine – Mocha Lover – Dipped – Choc fest

I_heart_makeup_naked_eyeshadow_palette_review08.jpg
Adorable – Buttons – Frosted Choc – Delight – Sweet Shop – Sugar

I_heart_makeup_naked_eyeshadow_palette_review09.jpg

Double Dip – Tob-le-rone – Wonka – Milky – Way

Je kan met de kleuren een mooie ooglook maken, ze zijn goed te combineren en voor alle gelegenheden geschikt. Ik gebruik zelf altijd een primer als eerste voor ik mijn oogschaduw aanbreng, hierdoor blijft de oogschaduw uit deze palette ook goed zitten! Ik heb het eerlijk gezegd niet geprobeerd zonder primer dus ik kan jullie niet vertellen of hij zonder ook daadwerkelijk een hele dag mooi blijft zitten.

Liefs Nicole, Zwarte harten (kaartspel)

 

 

 

 

 

Advertenties

4 reacties op ‘I Heart Make-up Naked Chocolate

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s