I Heart Make-up Blushing Hearts

makeup-revolution-hearts-blusher-blushing-heart-bl

Alweer een poosje geleden liet ik mijn Mini Shoplog van het kruidvat zien. En daar zat deze prachtige Blush tussen van I heart make-up. De Blushing Hearts zijn er in meerdere kleuren, ik heb de Candy Queen Of Hearts. In de blush zitten de kleuren roze, perzik en brons verwerkt. De blush bevat zo te zien best wat glans.

makeup-revolution-hearts-blusher-blushing-heart-bl

Alle drie de kleuren in de blush hebben veel pigment. Je zou ze met veel gepriegel ook apart van elkaar kunnen aan brengen. Maar gemixt vind ik de blush het mooist. Dan is het net een glanzende roze tint met een klein beetje perzik.

I_heart_makeup_blushing_hearts_Goddes_of_love07
Roze – Perzik – Brons – Gemixt.

Er komt veel kleur van af, wat snel en makkelijk werkt. De glas vind ik precies mooi, niet te glamour maar gewoon een mooie subtiele glans. Hij pakte (gelukkig) wat minder hard uit dan verwacht. De drie kleuren passen goed bij elkaar. De Blushing Hearts in Candy Queen Of Hearts is een hele mooie blush voor dagelijkse en feestelijke looks!

I Heart Makeup Blushing Hearts Candy Queen Of Hearts € 5,99 En ik kocht hem bij de Kruidvat.

P.s. Ik ben een strijd aan gegaan en mag de hele maand mei geen make-up, haar spullen, crèmes en ga zo maar door kopen. Tot nu toe lukt het me heel aardig! Maar ik moet er wel bij zeggen dat ik het ook wel heel moeilijk heb als ik bijvoorbeeld door het kruidvat of de etos loop. De kriebels om wat mee te nemen zijn wel aanwezig! Hebben jullie dit ook een keer gedaan? Toch eens proberen anders haha.

Liefs Nicole, ♥

Advertenties

Een reactie op “I Heart Make-up Blushing Hearts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s