Review | DR Van Der Hoog Mask #2

Today is face mask day! Ik heb weer een DR Van Der Hoog gezichtsmasker uitgeprobeerd. Ongeveer een week geleden probeerde ik mijn eerste masker uit van DR Van Der Hoog. Dat artikel kun je hier lezen. Vandaag laat ik jullie de kant en klaar masker Gorgeous Grain zien. Zal ik net zo enthousiast zijn als bij de romantic Roses ?

Doordat ik de Romantic Roses een erg fijn masker vind, had ik grote verwachtingen van mijn volgende masker. Dit keer teste ik een special mask uit. De Gorgeous Grain. Dit masker is rijk samengesteld met speciale granen en voedende vezels.

Het masker is weer netjes verpakt net als alle maskers van DR Van Der Hoog. Hij zit in een kartonen mapje en op de voor en achter kant kunt je wat informatie zien over het masker zoals; naam van het masker, ingrediënten en hoe te gebruiken. De handige en nodige informatie dus.

IMG_1802

Als je het mapje opent zie je nog wat informatie over DR Van Der Hoog :
Plantenextracten, vitamines en mineralen vormen ruim 75 jaar de basis voor overheerlijke huidverzorgingsproducten. Met zorg samengesteld en volgens de nieuwste laboratoriuminnovaties. Voor elke huis en elk verwen moment hebben we een ideaal product. Geniet van natuurlijke klasse!

IMG_1804.jpg
(ik was een beetje aan het kliederen met het masker uit de verpakking knijpen)

Dit masker is niet zo heel romig en er zitten stukjes granen in. Zelf ben ik eigenlijk al geen fan van stukjes in een gezichtsmasker. Ik vind dit niet zo lekker uitsmeren en ik vind het eigenlijk ook helemaal niet lekker op mijn gezicht zitten. Het voelt alsof ik mijn hoofd in een zak chips gestoken heb en alle kruimels aan mijn gezicht blijven plakken haha. Gorgeous Grain is gebaseerd op granen, tarwekiemolie, sheabutter en rijstzemelenolie. Dit masker is gemaakt zonder parfum en ruikt dus niet, hierdoor is het wel geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de overgevoelige huid. De sheabutter verzorgd en voedt je huid, terwijl het granenextract een multifunctionele werking heeft: het kalmeert en verminderd roodheid en irritatie van de huid.


Mijn huid voor het masker.

Ingredients: Aqua, Avena Sativa Flour, Cetearyl Alcohol,  Dipalmitoyl Ethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate,  Glycerin, Triticum Vulgare Germ Oil, Oryza Sativa Bran Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Avena Sativa Extract, Ceteareth-20, Tocopherol, Tetrasodium Glutamate  Diacetate, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin,  Phenoxyethanol.

IMG_1807IMG_1809

Op deze foto’s kun je heel goed de stukjes granen van het masker zien.  Dat ik dit masker op had moest ik er even aan wennen, maar dat duurde niet lang. Ondertussen was ik lekker een boek aan het lezen en al snel waren de 15 minuten om. Tijdens het afwassen van het masker voelde mijn huid al zacht, nadat ik helemaal klaar was en mijn huid bekeek, Zag ik dat ik nog wel mijn droge plekjes op mijn wangen heb. Het masker werkt voor mij dus niet helemaal. Mijn huid blijft er toch nog droog van en na een aantal minuten heb ik mijn dagcrème erbij gepakt want ik voelde mijn hele gezicht strak trekken.

IMG_1811Zoals op bovenstaande foto te zien is blijft mijn huid ook nog erg roze na het masker terwijl hij belooft de roodheid te verminderen en kalmeren.

Conclusie? Ik vond het een prettig masker dat hij op mijn gezicht zat, maar een masker met stukjes erin blijft geen favoriete voor mij. En ik vind dat hij niet waar maakt met wat er gezegd word op de verpakking van het masker, nee helaas dit keer ben ik minder enthousiast.

Heb jij ervaring met zoon masker als dit? en vond jij die wel prettig, laat het weten in een comment!
Volgen jullie mij al op instagram en twitter ? Ik zou het erg leuk vinden!

Liefs Nicole, ♥

Advertenties

5 reacties op ‘Review | DR Van Der Hoog Mask #2

  1. Wat een handige review inderdaad. Mij lijken die stukjes ook niet heel erg fijn in een masker. En wat jammer dat je huid er zo trekkerig van werd. Dat is nou net niet de bedoeling van een masker haha!
    Xx

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s