Essence | Gel Nailpolish

Hooi iedereen,

Na een hele week goed ziek te zijn geweest ben ik weer terug van weg geweest. Ik zal jullie even vertellen waarom ik geen post meer plaatste, dit was omdat Mijn keel amandelen ontstoken waren en ja daardoor kan je eigenlijk niet zo veel meer. Ik heb een week lang op water ijsjes en antibiotica geleefd (haha). Ik heb hier regelmatig last van, ik denk wel zoon 3 keer per jaar dus mijn huisarts gaat me wel door verwijzen naar de KNO arts en dan worden ze verwijderd. Hier zit ik niet zo op te wachten, ik heb 22 haar en het schijnt dan nog wel wat te zijn. (hoe ouder je word) maar goed gauw weer over op wat leuks want vandaag laat ik jullie een paar van mijn essence nagellakken zien. Dit keer laat ik mijn led lamp dus lekker in de kast staan en pak ik mijn baby blauw, geel en transparante nagellak er even bij!

Het word deze week prachtig zomer weer, en daar hebben we natuurlijk ook vrolijke nagels bij nodig.

IMG_1825.jpg

Op bovenstaande foto heb ik een nieuwe stampel plaat uitgerobeerd, blauw met geel is ook leuk on te combineren.

De blauwe kleur is een beetje wit-blauw van kleur en komt ook in het donker erg goed naar voren, m’n nagels vielen echt onwijs op toen het wat donkerder werd. Wel vond ik dat ze toen wat meer wit van kleur werden. Maar zoals op deze foto zien ze er echt mooi blauw uit!

IMG_1823

Geel, ik ben dol op geel het is niet voor niets mijn lieveling kleur. Ik vind alles wat geel is mooi als ik in mijn kleding kast kijk heb ik ook best wel wat gele kleding,zo vind ik ook deze nagellak mooi. Het brengt fleur meer, het staat gewoon gezellig en vrolijk. Is er geen zon? kijk dat gewoon even naar je nagels want met deze nagellak ben jij het zonnetje al!

IMG_1824

De transparante nagellak gebruik ik eigenlijk alleen als topcoat. En nooit alleen zo over mijn nagels.  Maar als je geen kleur op je nagels wilt en wel een glimmende laag, gebruik dan deze want hij heeft een mooie glans. Ik heb geen foto gemaakt van hoe deze op mijn nagels zit, want op de foto is dit helaas moeilijk te zien. Wel is op de laatste foto wat meer glans te zien, op deze foto heb ik namelijk de transparante nagellak over de gele kleur gelakt.

Mooie verzorgde handen en nagels vind ik erg belangrijk, welke kleuren hebben jullie van Essence?

Liefs Nicole, ♥

Volgen jullie mij al op Instagram & Twitter ?

 

Advertenties

2 reacties op ‘Essence | Gel Nailpolish

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s