Review |DR Van Der Hoog Masker

Maskers, ik hou er van! Het is een heerlijke manier om te ontspannen en je huid even te verwennen. Ik denk dat ik iedere zondag wel een masker gebruik, vooral ’s winters met die kou. Ik heb zelf een droge huid dus mijn huid vind een voedende crème heerlijk! Trouwens jou huid vind een voedende crème ook lekker hoor! Ik vind het altijd leuk om nieuwe maskers te ontdekken en zéker als ze lekker betaalbaar zijn. Vandaag laat ik jullie de Romantic Roses kant en klaar masker van DR Van Der Hoog zien. 

IMG_1771

Romantic Roses is een ontspannend en egaliserend masker volgens de verpakking. Ik ga hem testen, en ben heel nieuwsgierig wat ik hier werkelijk van vind.

IMG_1776

Hmm, een lekker romig masker is bij mij altijd welkom! dit masker ruikt echt heerlijk. Er zitten 3 verschillende rozen in verwerkt: de Rosa canina, rosa damasten en de rosa centifolie. (nu heb ik geen verstand van bloemen, maar ze ruiken vast alle 3 heel lekker. En als combinatie passen ze alle 3 heel goed bij elkaar) De romige textuur en de natuurlijke rozengeur zorgen voor een ontspannen en een heerlijk rozig verwen moment.

 

IMG_1791.jpgDit is mijn huid voor het masker.

IMG_1787.JPG

Zo ziet het masker eruit op je gezicht, het masker is zacht en lekker om uit te smeren, het masker droogt niet hard op en dat vind ik zelf erg fijn. Ik hou er niet van als de maskers hard worden, ik krijg zelf dan altijd het gevoel dat mijn gezicht uit elkaar scheurt als ik een beweging maak.

Ingrediënten: Aqua, Kaolin, Ethylhexyl Stearate, Glycerin, Steareth-2, Steareth-21, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Simmondsia Chinensis Oil, Hydroxyethyl­acrylate/Sodium Acryl­oyldimethyl Taurate Copolymer, Titanium Dioxide (CI 77891), Rosa Canina Extract, Rosa Centifolia Extract, Rosa Damascena Extract, Phenoxyethanol, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Tocopheryl Acetate, Dime­thicone, Mica, Allantoin, Bisabolol, Tocopherol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Carmine (CI 75470), Iron Oxide (CI 77491), Polyisobutene, PEG-7 Trimethylolpropane Coconut Ether, Hexyl Cinnamal, Citronellol.

IMG_1795.JPG

Hier mijn huid na het reinigen van mijn gezicht.

Mijn huid voelt erg zacht aan en voelt ook lekker gevoed. Mijn conclusie? Ik ben helemaal fan van het DR Van Der Hoog masker! Wat een heerlijk product zeg, een dikke aanrader voor als je zin hebt in een lekker maskertje. Ik heb dit masker gekocht bij het Kruidvat voor € 2,29 nu had het kruidvat afgelopen week een aanbieden en was het 1 + 1 gratis.

Volgen jullie mij al op instagram en twitter ? Ik zou het erg leuk vinden!

Liefs Nicole, ♥

Advertenties

4 reacties op ‘Review |DR Van Der Hoog Masker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s