Andrélon| Verassend Volume

Hoi allemaal,

IMG_1767.jpg

Geen nieuw product vandaag maar wel 1 van mijn favoriete haarproducten. De volume spray van Andrélon. volume in je haar, dat wil iedereen. Ik verdeel het even in 2 categorieën mensen met veel volume in het haar en mensen met geen of weinig volume in het haar. Ik hoor bij het laatste, ik heb van mezelf dun maar ook totaal geen volume in me haar. als ik mijn haar in een model knip dan komt er ook weinig volume bij kijken. Andrélon kwam voor mij met de oplossing! al een hele tijd geleden kwamen ze met de Duo Mist voor in de verassend volume collectie. Een wonder spray al zeg ik het zelf.

 

 

 

Ik ben zelf niet zo fan van alle goedjes en smeerseltjes in mijn haar smeren, maar doordat ik mijn haar regelmatig verf gebruik ik wel bepaalde producten om het gezond en mooi te houden. 1 van de producten is de Duo Mist, maar ook gebruik ik de beschermende crème Care & Repair voor droog en beschadigd haar, deze wil ik toch ook even kort aan jullie laten zien omdat ik dit een super fijn product vind.

IMG_1767

Na het douchen gebruik ik dit standaard, het hoort nu gewoon een beetje bij mijn ochtend routine. De beschermende crème gebruik ik als eerste, ik gebruik 2 kleine pompjes en die smeer ik alleen in mijn haarpunten, hier word mijn haar heerlijk zacht van en het gaat er ook nog eens lekker van ruiken. De crème zit in een pomp flesje en ik gebruik ongeveer 2 kleine pompjes. De crème smeer ik alleen in de onderkant van mijn haar en ik gebruik het 3 a 4 keer per week.

De duo mist spray zit in een spuit flesje,  voor je het gebruikt moet je wel even goed schudden, en daarna kun je beginnen met sprayen. Het hangt een beetje van je haar en jezelf af hoe veel je wilt gebruiken maar zelf gebruik ik ongeveer 5 a 6 spraytjes en spuit ik het gewoon lekker overal heen. Hierdoor komt de volume spray overal in mijn haar terecht. Het belangrijkste is wel dat het goed bij je haar aanzet komt hier kun je namelijk de meeste volume creëren.

IMG_1767 IMG_1766.jpg

Het fijne van deze spray is dat mijn haar totaal niet zwaar aanvoelt en gedurende de dag kan ik met mijn handen nieuwe volume inbrengen. Heb jij wel volume in je haar van jezelf of gebruik je ook wat producten ? ik ben erg benieuwd naar welke producten jullie gebruiken!

Liefs, Nicole ♥

Advertenties

7 reacties op ‘Andrélon| Verassend Volume

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s