Mini Shoplog | Kruidvat

IMG_3141.JPG

Het is tijd voor een mini ShopLog! Ik mocht weer even naar het kruidvat om eigenlijk alleen nieuwe gezichtsmaskers te halen, helaas (voor mijn portemonnee) is dat niet gelukt. Ik heb wel 2 nieuwe maskertjes meegenomen maar ook nog een aantal andere dingetjes, ik laat het hieronder aan jullie zien. Kijken jullie mee?

De gezichtsmaskers van DR. Van Der Hoog zijn deze week in de aanbieding bij het Kruidvat. De actie is 1 + 1 gratis. Nou dat kwam voor mij natuurlijk extra goed uit want daar kwam ik tenslotte voor! Ik heb 2 maskers uitgekozen èèn van de maskers is  een ontspannen en egaliserend masker, en de andere zorgt voor een kalmerende en verzachtende huid. Ik heb het nu over de Romantic Roses en Gorgeous Grain maskers. De maskers heb ik nog niet gebruikt, maar er komt zeker een review over.

  
Dat ik verder de winkel in liep viel mijn oog op een heel mooi schap, daar lagen ze dan de chocolade palette van i heart make-up. Ik ben zelf dol op witte chocolade dus dit was ook de eerste die ik uit de schappen pakte. Met een kleine hoop op de vulling maakte ik deze chocoladereep open, en ja dit is gewoon echt voor mij weg gelegd. Mijn ogen vielen ook gelijk op de Smoothly, Divine en Milky maar de rest is ook echt heel mooi, Het is een prachtig palette, met allemaal mooie matte en glanzende oogschaduws.

img_3148


I_heart_makeup_naked_eyeshadow_palette_review07

Smoothly – Divine – Mocha Lover – Dipped – Choc-fest

I_heart_makeup_naked_eyeshadow_palette_review08.jpg

Adorable – Buttons – Frosted Choc – Delight – Sweet Shop – Sugar

I_heart_makeup_naked_eyeshadow_palette_review09.jpg

Double Dip – Tob-le-rone – Wonka – Milky – Way

Naast de chocolade palettes stonden de Blushing Hearts en ook deze kon ik niet laten liggen. Het schattige doosje doet het hem eigenlijk al. De hartvormige verpakking ziet er al gelijk leuk uit. Zodra ik hem openden  maakte mijn hart toch wel een klein sprongetje van geluk. De 3 kleuren die erin zitten vind ik echt prachtig. Ik denk dat ik hier nog heel veel plezier van ga krijgen.

IMG_3144

makeup-revolution-queen-of-hearts-swatch

De prachtige kleuren van de blush

Dit was mijn mini Shoplog van vandaag, ik ben geslaagd al zeg ik het zelf. Deze fijne make-up producten en gezichtsmaskers ga ik zeker gebruiken. Hebben jullie al een chocolade palette?

Liefs, Nicole ♥

Advertenties

10 reacties op ‘Mini Shoplog | Kruidvat

  1. Jaa! Ik was ook zo blij met de I Heart Makeup aanbieding bij Kruidvat. Ik ben ook weer gaan shoppen daar van de week en heb ook het Naked chocolate palette gekocht. Je hebt mooie dingen gekocht!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s