New Hobby | Rolschaatsen 

Normaal gesproken pak ik rond deze tijd (begin April) altijd mijn skeelers uit de kast en ga ik hier is de buurt mijn rondes maken. Soms wil ik ook wel eens mijn hardloopschoenen pakken en in het duin gaan hardlopen. Ik ben altijd blij en trots op mezelf als ik dit gedaan heb, maar ben helaas geen hardloop type dus kost het mij veel moeite om te gaan hardlopen.

Dit voorjaar ga ik het net even anders doen. Een tijdje terug liep ik over de vlooienmarkt in Amsterdam, en jahoor daar staan ze dan, prachtige rolschaatsen en ook nog eens in mijn maat! Ik was dan ook gelijk verliefd. img_2980  

De rolschaatsen zijn zo goed als nieuw, de zwarte schoen heeft een paar kleine gebruikerskrasjes en de rem is iets wat versleten. Maar verder zien ze er nog zo mooi uit! Ook vanwege de prijs kon ik ze niet laten liggen, de vrouw vroeg er € 25 euro voor. En vertelde erbij dat deze rolschaatsen van een duur merk zijn (RSI) Ik heb er nog niet echt verstand van en dacht alleen € 25 euro vind ik ook niet heel duur. img_3106Maar goed, nadat ik thuis gekomen was, heb ik de smeer van mijn vaders motorpak uit de kast gepakt en heb de schoenen ingevet, even in laten trekken en klaar! De schoenen glimmen weer als nieuw.
Oké ik moet toegeven, dit is moeilijk en echt wennen. Je moet op een hele andere manier je evenwicht houden en ik lijk wel weer een klein meisje die het net begint te leren haha. Door m’n knieën, kont naar achteren en armen wijd nou daar ging ik hoor.

Na even geoefend te hebben, heb ik het nu aardig onder de knie, en vind ik het ook super leuk om te doen. Een vriendin heeft ze nu ook en kunnen we samen gaan oefenen en trucjes leren via YouTube.

Wat doen jullie buiten in de lente? Misschien is rolschaatsen ook wel wat voor jou! 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s