Review | Miss Sporty Insta Glow

Hoi allemaal,

De lente is al weer even begonnen, en ik kan echt merken dat ik er veel vrolijker van word! Het vroege opstaan (05:30 uur) voor mijn werk word steeds gemakkelijker omdat het dan alweer licht aan het worden is. Ik heb rolschaatsen aangeschaft en ben hier helemaal blij mee, dus in mijn vrije tijd ben ik lekker buiten in het zonnetje mijn rolschaatskunsten aan het oefenen of natuurlijk in de tuin op mijn laptop een artikel aan het schrijven voor mijn blog.

Al weer even geleden kwam de Insta Glow collectie van Miss Sporty uit. En deze heb ik natuurlijk ook getest! Ik heb zelf de primer, de bronzer en de blusher gekocht. Zijn jullie benieuwd naar wat ik van deze producten vind?IMG_1611

Het wenkbrauwpotlood is niet van deze collectie maar is wel mijn nieuwe potlood, deze wilde ik even laten zien omdat ik een nieuw potlood zocht. Ik heb mijn haar wat donkerder geverfd en dus had ik een nieuw potlood nodig, het potlood bevalt mij prima en ik vind het een goeie kleur die goed bij mijn gezicht past.

Stap 1 is het aanbrengen van de Insta Glow Primer. De primer zorgt ervoor dat onze make-up langer blijft zitten, dat make-up mooier zit en dat je meteen een egale huid hebt. Deze primer is lichtroze van kleur en bevat parelmoerdeeltjes, waardoor je een iets egaler effect krijgt. Hij ruikt trouwens heerlijk! Zelf gebruik ik niet zo heel vaak primer, ik gebruik het eigenlijk alleen als ik naar een feestje ga of bijvoorbeeld een belangrijke lange dag heb.8

Bij stap 2 gebruik je de foundation, deze heb ik niet van de collectie maar over mijn foundation die ik gebruik heb ik al eerder een artikel geschreven. En hierover heen gebruik ik nog een poeder, maar om even terug te komen op de Insta Glow collectie. Kun je jouw glowy look compleet maken, met een blush voor een frisse blos op de wangen en een bronzer om meer warmte aan te brengen in het gezicht. De doosjes van de poeders zijn zo schattig!

IMG_4487

Stap 3 is de Bronzer, deze is verkrijgbaar in twee kleuren: 001 Sunkissed Blonde en 002 Sunny Brunette. Ik testte de lichtste kleur. Een gebruinde kleur zorgt voor een gezond ogende huid. Het patroontje in de poeders zorgt voor een leuk effect. Ik vind het prachtig. Ik vind het een fijne bronzer, maar gebruik een bronzer vaak over mn hele gezicht en niet alleen voor op mijn wangen. Daar is deze bronzer ook super geschikt voor!

 

 

 

 

 

 

De laatste stap is de blush die gebruik ik wel alleen voor op mijn wangen haha. Deze hebben het zelfde leuke patroontje als de bronzer. Er zijn 6 verschillende soorten kleuren van deze blush. Heerlijk zoveel kleuren keuze! Zelf ben ik gegaan voor de 001 Luminous Beige. Dit is een hele lichte blush, zelf vind ik hem eigenlijk wat te ligt en moet ik een aardige laag op mijn wangen doen voordat ik een gewenste kleur effect krijg. De blushes zijn niet echt poederig dat vind ik wel weer heel fijn en hebben ze een mooie glans waardoor je huid een mooie glow krijgt.

misssporty_-2

De prijzen van deze prachtige spullen zijn:
Primer: 3,99
Bronzer: 3,99
Blushes: 3,50

Dus het is een heel mooi budget product, en wat ik jullie zeker aan zal raden vooral voor deze prijzen. Deze producten bevallen mij prima en ben er ook erg blij mee. De Insta Glow producten zijn echte budget hebbe-dingetjes, die doen wat zij beloven. Wanneer ik in de spiegel kijk zie ik absoluut een glow!

De producten zijn verkrijgbaar bij Etos en in diverse online webshops! Heb jij al een product uit deze Insta Glow lijn ?

 

Advertenties

3 reacties op ‘Review | Miss Sporty Insta Glow

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s