New BE | Lipsticks

Vorige week liep ik een rondje door de stad hier in Beverwijk. En kwam in de Ici Paris het merk BE Creative Make-up  tegen. Het doet mij een beetje denken aan MAC als ik naar de zwarte verpakkingen kijk van de lipsticks. Het trok ook gelijk mijn aandacht toen ik de lipsticks zag. Ik besloot natuurlijk ook om een mooie lipstick uit te kiezen, alleen hadden ze helaas de kleur (17) die ik wilde niet meer op voorraad dus besloot ik ze via internet te bestellen. 

Wat ik zelf  heel handig en ook  makkelijk vind is dat je de cadeaukaarten ook via online bestellen kunt gebruiken. Je kunt de code die op je kaart staat intypen en dan word het vanzelf van je cadeaukaart afgeschreven, Handig toch ?

Donderdagavond had ik mijn pakketje besteld en Zaterdagochtend kreeg ik een email van DHL Parcel dat ze mijn pakketje kwamen brengen tussen 11:00 en 15:00 uur. Dus dat is ook super snel!

De lipsticks die ik heb besteld zijn van de briljant shine collectie. Een erg mooie collectie vind ik want eigenlijk vond ik alle kleuren mooi. Maar ik ben gegaan voor 025 CUTE En voor 017 JAZZY Deze was trouwens in de aanbieding via de website en koste maar € 3,95 de andere lipstick koste € 13,95


Links is de 017 JAZZY En rechts is de 025 CUTE

 

Op bovenstaande foto kun je de swatches zien, leuke kleuren vind ik zelf. Eigenlijk lijken de kleuren best wel op elkaar, er zit maar een kleine tint verschil tussen. De 017 JAZZY is net even donkerder en wat minder roze.

Nou ik ben tot nu toe nog tevreden met de lipsticks, maar ben er nog niet helemaal over uit wat ik er nou echt daadwerkelijk van vind. Hiervoor moet ik ze even wat langer uitproberen, vinden jullie het leuk om over een aantal dagen/weken een review te krijgen? Laat het me gerust weten in een reactie!

Liefs Nicole,❤️

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s