#Pinky nails

Het is weer veel te lang geleden dat ik een nail art aan jullie heb laten zien. Ik heb vandaag mijn nieuwe voorjaars kleurtjes erbij gepakt en ben weer aan de slag gegaan met mijn mini led lamp.

 

Het is weer lente dus ik vond het tijd om wat lichtere kleurtjes uit de kast te pakken en heb gekozen voor flamingo pink, soft white en gipsy blue. Het merk nagellak of eigenlijk gellac wat ik gebruik is van pink gellac.

Als aller eerste heb ik de flamingo pink over de base gedaan, ik heb ongeveer 3 lagen gebruikt zodat hij goed dekt. Je houdt dan je vingers 120 seconde lang onder de lamp. Ik heb er deze keer voor gekozen om op mijn ringvinger de hoekjes van mijn nagel met de soft white en gipsy blue in te kleuren. Op mijn middelvinger heb ik alleen de buitenkant van mijn nagel met soft white gekleurd. En om mijn nagels helemaal af te maken, heb ik er voor gekozen om er met de shine overheen te gaan.

Gelukkig vloeken de kleuren niet bij elkaar, daar was ik in eerste instantie wel bang voor, door de vele blauwe kleur. Zo ik en mijn nagels kunnen er weer 14 dagen tegen aan.

Liefs Nicole,♥

Advertenties

Een reactie op “#Pinky nails

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s