Favorieten Lipsticks.

IMG_1688.jpg

Sinds kort heb ik een echte Lipstick verslaving gekregen! Ik hield altijd al van een mooie kleur lipstick om net dat beetje extra te geven aan je make-up look. Zelf hou ik vooral van roze en nude tinten. In deze post laat ik mijn favorieten zien.

Op mijn nummer 1 staat toch wel de SHISEIDO | PK 304- SKYGLOW. Deze kleur lipstick heeft bijna de zelfde kleur als mijn eigen tint van mijn lippen, maar dan toch net even anders. Hij is mooi zacht roze en toch zie je hem goed zitten op je lippen. Ik gebruik deze vooral bij mijn alledaagse make-up look. Deze lipstick heb ik van mijn cadeaukaart gehaald bij de Ici paris en koste € 26,40.

IMG_1669 IMG_1681

Mijn Nude kleur is van Catrice | 050 Coffee & Cream. Dit vind ik een super fijne lipstick en staat tussen mijn favorieten omdat hij mijn lippen er net iets voller laat uitzien. De finish is zacht, geeft intense glans en heeft een medium dekking.

Op mijn 3e plekje staat de lipstick van Essence | 13 love me. Dit is een natuurlijke kleur waar ik persoonlijk erg van hou. De lipstick is niet geheel mat maar ook niet veel glimmer en glamour. Love me is een mooie zachte roze Budget lipstick! Hij kost maar € 2,29.

IMG_1673 IMG_1677

Wel heb ik de lipsticks altijd bij me in m’n tas, helaas blijven alle 3 de lipsticks niet heel erg lang zitten en moet ik dus af en toe even bijsmeren. Dit is jammer van alle 3 de lipsticks maar geen wereld probleem! Hier onder op de swatches zie je dat alle lipsticks natuurlijke kleuren zijn. Qua verpakking vind ik ze ook erg leuk! Voor de prijs ogen ze erg goed, en verder vind ik er eigenlijk niet zo veel bijzonder aan.

IMG_1690

IMG_1685.jpg

Hebben jullie misschien ook 1 of ook meerdere favorieten lipsticks ?

Liefs Nicole, ♥

 

Advertenties

2 reacties op ‘Favorieten Lipsticks.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s