#DIY nagellakrek!

Hai Girls!

Vandaag heb ik voor jullie weer een Do it Yourself project.  Dit keer een hele leuke vind ik zelf.
Ik heb namelijk een nagellakrek gemaakt, voor aan de muur. Heel simpel met toch een heel leuk resultaat. Wil je weten hoe ik dit gemaakt heb ? Lees dan gauw verder.

Wat heb je nodig?
– Houder voor schilderijen (MOSSLANDA) je kunt deze kopen bij o.a. ikea en xenos.
– Goede lijm (ik heb zelf houtlijm gebruikt die ook voor laminaat gebruikt word)
– Wat versiering, lintjes, stikkers, verf en natuurlijk iets wat je zelf leuk vind om te gebruiken)
– 1 grote of 2 kleine ophangogen of plakstrips om hem aan de muur te bevestigen.

Als je alle spullen heb verzameld dan gaan we beginnen met knutselen!
Ik ben begonnen met de houtenplanken uit de verpakking te halen en ik heb heel voorzichtig de stikkers aan de onderkant verwijdert. Je heb hier wel een beetje geduld voor nodig want ze zitten goed vast. Ik heb toen eerst de smalle kant van de plank helemaal ingelijmd en van de andere plank heb ik een kleine strook op de brede plank gelijmd. Zo kun je ze precies op elkaar zetten en dan goed laten drogen. Dit herhaal je tot je alle planken aan elkaar gelijmd heb.

image

Zelf heb ik gekozen voor 3 planken, ik heb denk zoon 30 nagellakjes en vond daarom 3 plankjes wel genoeg. Hoe meer nagellakpotjes je heb Hoe meer planken je kan gebruiken en hoe leuker het dus word!  Nadat ik de planken op elkaar gelijmd had. Ben ik een kopje thee gaan drinken samen met mij vriend. 20 minuten later keek ik of hij droog was en of hij een beetje stevig in elkaar zit. Ik heb ook wel een hoop lakjes weg gedaan omdat deze uitgedroogd waren of veel te oud.

Nu kun je gaan beginnen met versieren, ik had zelf nog een tape met een bloemetjes print die ik gebruikt heb. Ik heb de tape op de smalle gedeeltes van de plakjes geplakt. Verder heb ik er niet veel meer aangedaan omdat ik het anders te druk  vind worden. Door alle kleuren potjes die er op komen te staan word het al gekleurd genoeg.  En de bloemetjes tape geeft net een beetje extra.

image

Het kastje is nu bijna klaar, wat je nu kunt doen is het kastje neerzetten bijvoorbeeld op je bureau, en hem met al je lakjes gaan inrichten. Hier heb ik geen ruimte voor want op mijn bureau staat mijn computer en daar naast mijn radio. En mijn hamster vriend Grey staat op mijn nachtkastje. Ik heb er daarom voor gekozen om mijn nagellak rek aan de muur op te hangen boven mijn hamster. Ik ben naar de Gamma bij ons om de hoek geweest en heb daar 2 kleine ophang ogen gehaald. Deze kun je er gemakkelijk aan vast maken, een spijkertje in de muur en tada je #DIY nagellak rek is helemaal af!
Wil je geen gaten in de muur? Dan kun je ook speciale dubbelzijdig tape halen, je kunt hem dan gewoon aan je muur plakken.

image

Ik ben samen met mijn vader gaan kijken hoe ik het kastje ongeveer wilde hebben en toen hebben we de gaatjes opgemeten zodat hij wel recht komt te hangen.

 

 

 

 

 

 

image

 

 

Hier is mijn vader de gaten aan het boren en de ogen aan het monteren,  heel handig op mijn bed haha nee. Maar mijn vader is een klein beetje eigenwijs.

 

 

 

 

 

 

 

Deze ogen heb ik hiervoor gebruikt. Doordat de gaten  niet helemaal gelukt waren hebben we het een klein beetje opgeschoven, je ziet aan de achterkant de gaatjes zitten maar dat zit toch tegen de muur aan dus eigenlijk heb ik er helemaal geen last van.

image

Dit is mijn eindresultaat geworden! Hoe hebben jullie je nagellak opgeborgen?

IMG_2843

Liefs Nicole, ♥

Ik zou het leuk vinden als jij mij ook  op Instagram & Twitter zou gaan volgen!

Advertenties

Een reactie op “#DIY nagellakrek!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s