Telefoon tag

Ik ben genomineerd voor de telefoon tag van beautypraatjes door Lauren. Ik vind het hartstikke leuk dat ook ik hier aan mag mee doen! vooral omdat dit mijn eerste tag is op mijn blog en ook nog eens een super leuke tag is heb ik er onwijs veel zin in. Ik zal eerst de regels vertellen. Dit zijn de regels

Benoem de eigenaar van de tag:beautypraatjes
Beantwoord de vragen.
Nomineer 5 anderen en breng ze hiervan op de hoogte.

1. Welke telefoon heb je op het moment? Ben je hier tevreden mee?

Op dit moment heb ik een Iphone 5S, en ben hier hartstikke tevreden mee! Ik heb altijd een Android telefoon gehad, maar was daar toch een beetje op uitgekeken omdat ik hier soms veel problemen mee had, om deze reden ben ik overgestapt naar Apple.

2. Wat voor hoesje heb je eromheen?

Een hoesje? ik ben zelf niet zo van de hoesjes vind ze zo onhandig, je heb altijd hele leuk om je telefoon een beetje op te pimpen maar ik heb eigenlijk altijd een gewone simpele siliconen hoes erom heen.

  
3. Hoelang zit je meestal op je telefoon per dag?

Ik zou het eigenlijk niet eens weten, maar 1 ding kan ik wel zeggen het is heel lang. Ik zit vaak op mijn telefoon om alles even te checken zoals instagram en facebook maar ook vooral om veel blogs te lezen, als ik bijvoorbeeld lekker in mijn bed lig haha.

4. Wat heb je momenteel als achtergrond?

momenteel heb ik een achtergrond van mijn vriend en ikzelf, deze foto hebben we genomen toen we een weekendje weg waren in Heerenveen.

 5. Wat is je favoriete liedje op je telefoon?

Mijn favorieten liedje, hmm heb ik eigenlijk niet echt. Ik heb heel veel muziek op mijn telefoon staan, maar ik luister ook vaak muziek via de Nederland.fm app. Wat ik vooral leuk vind is top 40 muziek en pop muziek, maar ik kan me eigenlijk met alle soorten muziek wel vermaken.

6. Liever al je foto’s kwijt of nooit meer foto’s kunnen maken met je vrienden?

Oei, dat vind ik een hele lastige vraag zeg. Ik heb zo veel foto’s en ook met hele leuke en mooie herinneringen. Maar nooit meer foto’s kunnen maken met me vrienden? nee dat wil ik niet missen dus ga ik toch voor al mijn foto’s kwijt raken.

7. Bewerk jij foto’s? Zo ja waarmee?

Mijn foto’s bewerk ik wel regelmatig ja maar dan meer om ze wat lichter of meer kleur te geven. Ik gebruik wel veel InstaSize voor mijn foto’s die ik op  instagram plaats. Ik vind dit een fijne app om mee te werken en je kunt ze hierna gelijk delen en of opslaan!

8. Wat is je meest gebruikte en je favoriete app?

Dat zal ongetwijfeld Whatsapp zijn. Ik kan namelijk de hele dag door kletsen met mijn vrienden, maar Snapchat gebruik ik op dit moment ook erg veel, leuk al die selfies!

9. Als je nog maar drie apps kon downloaden (en geen gedownloadde apps meer op je telefoon hebt) welke zouden dat dan zijn?

Whatsapp, Snapchat en Instagram. Mijn favorieten apps van dit moment!

10. Wat is het laatste appje dat je binnenkreeg?

Of ik vanmiddag mee ga ijs halen, een vriendin appte me toevallig nu net of ik zin had om eind van de middag een ijsje te halen bij IJssalon Di Fiorentina. Dit aanbod kan ik natuurlijk niet afslaan dus wij gaan straks even een heerlijk ijsje eten.

11. Als je een nieuwe mobiel uit mocht zoeken welke zou dat dan zijn?

Dan ga ik voor een Iphone 6S, van mij hoeft het niet de aller aller nieuwste te zijn. Maar op de roze kleur van deze iphone ben ik toch echt wel heel erg verliefd geworden!

De mensen die ik nomineer zijn :

life of Chantalle

beauty bits blog

tantetata

wees positief

silkeblogs

Advertenties

6 reacties op ‘Telefoon tag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s