Review| Vaseline Intensive Care Advanced Repair

Hoi allemaal.

Vorige week vertelde ik dat mijn huid zo ontzettend droog is, en dat ik de Vaseline advanced repair ging testen. Normaal gesproken als je een product wilt reviewen test je het een aantal weken uit en dan zal je vanzelf zien of het pruduct je bevalt of niet.Bij dit product ging het anders! Ik gebruik ‘m nu welgeteld zes dagen en ik ben ontzettend tevreden over het resultaat!

IMG_1588

Zoals de verpakking het al zegt ‘klinisch bewezen de zeer droge huid binnen vijf dagen te herstellen’ En ja ik vind dat dit echt klopt, mijn huid is veel minder droog en voelt ook heerlijk zacht aan. De lotion bevat geen parfum en is dan ook vrijwel geurloos. Deze rijke bodylotion belooft , • Snel herstel van je ruwe droge huid • Hydrateert om zelfs de zeer droge gedeeltes te verzachten • houd de droge huid tot wel 3 weken lang hersteld • Geschikt voor de gevoelige huid • Trekt snel in en is niet vet.

Ik begon me iedere avond voor het slapen gaan of na het douchen in te smeren. Ik moet toch even zeggen dat hij toch wel wat plakkerig blijft, het lijkt wel als of hij voor de ene helft snel intrekt en de andere helft toch een beetje op je huid blijft liggen en dat gaf mij een plakkerig gevoel. Verder vind ik het wel een fijne bodylotion, ik heb zelf een gevoelige huid en kan van sommige alcohols of parfums wat jeuk krijgen. Bij deze bodylotion heb ik hier totaal geen last van gehad omdat hier vrijwel “niks” in zit.

IMG_1596

Ongeveer na 3 dagen begon ik het al te merken, mijn huid zag er al een stuk minder droog uit en begon veel zachter aan te voelen. Ik ben nu zes dagen bezig en mijn huid ziet er al beter uit en voelt gezonder aan. Die ‘binnen vijf dagen is je huid hersteld’ belofte is dus waargemaakt! Ik blijf deze bodylotion zeker nog even gebruiken tot mijn huid weer op zijn top is, ik merk nu toch wel dat mijn huid dit echt nodig had! Vaseline Intensive Care Advanced Repair bewijst dat er ook budgetmerken bestaan die goede producten leveren. Deze bodylotion bevat 200 ml en kost €4,55 ik heb deze bodylotion overigens gekocht bij het Kruidvat. Nou liep ik laatst in de action en zag deze hier ook staan maar dan voor €1,35

 

Heb je last van een droge huid of wil je je huid een oppepper geven (wat elke huid sowieso kan gebruiken met dit zonnige weer), dan zou ik deze lotion echt eens proberen. Hopelijk werkt ie bij jou net zo lekker als bij mij!

Liefs Nicole, ♥

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s