#DIY, Make your own set of drawers

Hoi allemaal,

Gisteren liep ik een rondje door de Action bij ons in Beverwijk, en liep ik even langs de knutselspullen. Toen zag ik deze doos staan, een make your own set of drawers, hij sprak me aan dus ben ik thuis gelijk aan de slag gegaan.

IMG_1554.jpg

Je heb verschillende versies van dit kastje, ik ben gegaan voor het nude kleurige kastje, maar je kan ook kiezen uit een blauwe of een roze kastje. Ook had je andere dingen wat je kon maken zoals je eigen spaarpot of je eigen sieradenboom. (de sieraden boom wil ik misschien ook nog gaan maken) Ik zal jullie vertellen hoe ik dit bouwprojectje heb doorstaan.

IMG_1556

Dit is de inhoudt van de doos, er zit niet echt een duidelijke gebruiksaanwijzing bij, wel een tip op de doos, het is handig om hem als eerste wit te verven(of een kleur die je natuurlijk zelf wilt), ik zag dit later pas dus heb hem niet geverfd waardoor mijn overgebleven randjes nog gewoon van houtkleur zijn.

Ik ben begonnen met de laatjes vouwen, de vouwlijnen zitten al in het karton zelf, dus het is makkelijk te vouwen. Daarna kan je ze leuk beplakken hoe je zelf wilt.

In de velletjes papier van het kastje zelf zitten van die drukstrips, dat je ze uit het papier kan drukken zonder schaar, nu vond ik zelf dat het wat lastiger ging en je erg voorzichtig moet zijn omdat het erg dun papier is. Dus zelf gebruik in hier liever een schaar bij zodat ik zeker weet dat ik niet per ongeluk het papier stuk scheur. Je moet goed kijken welk papier voor wel stukje hout is, doordat er niet echt een gebruiksaanwijzing bij zit is het zelf even knutselen. Als je alles opgeplakt heb op de juiste stukken hout, dan kun je beginnen met het kastje in elkaar zetten. (helaas ben ik ondertussen vergeten foto’s te maken, omdat ik erg druk bezig was met hem in elkaar te zetten) Maar ik heb wel het eind resultaat voor jullie. Hij is trouwens gemakkelijk in elkaar te zetten. Ik heb er wel een beetje lijm tussen gestopt zodat hij net iets beter blijft zitten. Als het kastje eenmaal in elkaar staat, kun je beginnen met versieren!

Dit is mijn resultaat geworden, ik vind hem erg leuk geworden wat vinden jullie ? Het leuke vind ik ook dat de deurtjes open en dicht kunnen, het is een echt mini kastje, die ik gebruik voor mijn sieraden en medicijnen. Maar hij staat ook super leuk in een poppenhuis!

IMG_1564.jpg

IMG_1561

Op de zijkant heb ik nog een hart met wat kralen geplakt.

IMG_1568.jpg

Dit is het eindresultaat op mijn bureau.

IMG_1572.jpg

ik ben erg tevreden over het eindresultaat. Hij is steviger dan ik had verwacht. Zou ik hem aanraden? Ja ik zou hem jullie aanraden, maar wel alleen als je een beetje kunt puzzelen omdat je niet zo veel aan de gebruiksaanwijzing heb moet je dus zelf goed kijken wat waar past. Ik zou hem zelf niet zo snel cadeau aan iemand geven omdat ik hem zelf best lastig vond om hem in elkaar te zetten. Maar verder is het een heel leuk stevig kastje.

Liefs Nicole,

Volgen jullie mij al op Instagram & Twitter ? 

Advertenties

2 reacties op ‘#DIY, Make your own set of drawers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s